2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم گرفتم

سلام وقت بخیر منم میخواستم وام بلو بگیرم برای گرفتنش یه مرحله داره به اسم تایید قرارداد تو صفحه قرارداد هیچی نیست کلا سفیده فقط پایینش نوشته قرارداد را خواندم و قبول میکنم

این مرحله رو شما قبول کردین؟

وقتی کاملا سفیده چطور اعتماد کنم😅نوشته خواندمو قبول کردم چیو خوندم اخه هیچی نداره ...

من سه ماه حدود ۴میلیون توی حسابم پول گذاشتم موند ، بعد از سه ماه همون ۴ میلیون تومان وام داد. تسویه کردم. اینبار بدون گردش حساب دوباره درخواست وام زدم که ۱۰ میلیون برام واریز شد با بازپرداخت شش ماهه ماهی ۱۷۵۰

سلام خدمت دوستان

بنده کارشناس بلو هستم

قابل توجه کاربران گرامی به هیچ عنوان کد معرفی که دیگران

ارائه دادند وارد نکنید چرا که ممکن است حسابتان خالی شود

پس توجه کنید که در هنگام افتتاح حساب در قسمت کد معرفی 

کد: OY56GI را وارد کنید تا ثبت نام تکمیل شود و پاداش نقدی به صورت تومان شارژ حسابتان شود

توجه: اعداد در کد معرفی داده شده انگلیسی نوشته شود

$بلو ، بانک ولی دوست داشتی$

‌ ‌♡ ∩_∩
  („• ֊ •„)♡
| ̄U U ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄|
|  تجربه کسب درآمد.    ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  |  

̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄

سلام دوستان عزیز وقت بخیر این تبلیغ نیست و خواستم تجربه کسب درآمد رو به شما بگم ، با اپلیکیشن های زیر می‌تونید درآمدزایی کنید و من خودم به خانواده ام و دوستام ‌‌معرفی کردم

عالیه ، کد معرف رو که بزنید به شما هدیه (پول)میده :

___

⭐میلی: خرید طلا به صورت میلی با قیمت مورد نظر

🎁کد معرف: milli-7trzl

____

⭐بلوبانک :(بانک سامان) افتتاح حساب دریافت کارت فیزیکی با رنگ دلخواه و شیک.

🎁 کد معرف : M5HEVI

____

⭐بانکینو :(بانک خاورمیانه) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی سفید یا مشکی و با کلاس.

🎁کد معرف: 07AIHZ9

____

⭐آبانک:(بانک آینده) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی شیشه ای 😍 و شیک با رنگ های سفید ، سبز ، زرد

🎁کد معرف : t4mk7

___

⭐ویپاد :(بانک پاسارگاد) افتتاح حساب و دریافت فیزیکی کارت مشکی و باکلاس.

🎁 کد معرف: M60BQB

_____

⭐توبانک : (بانک گردشگری) افتتاح حساب سپرده و با دریافت سود و دریافت فیزیکی کارت های شیشه ای رنگی و شیک .

🎁کد معرف : 88233146

اگه پول گرفتید واسم دعا کنید😍🙏

・   。 𖤐   ゚。  𖤐 .𖤐 .𖤐

。  𖤐⠀ ⠀ ⠀ ・𖤐     ・ 。 • 𖤐   ・ . • . • 𖤐 𖤐 • 𖤐

𖤐   𖤐   𖤐 𖤐 . • .

・ . ゚・ 𖤐 。゚・ ・𖤐 ゚ ・ 𖤐• 𖤐

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️ 🙏✨🌷