2777
2789
عنوان

هیدروکسی زین و نوزاد دوماهه

950 بازدید | 11 پست

سلام نوزاد دوماه دارم که شب روز گریه می‌کنه،دکتر براش برای دلدرد دارو داده و ی هیدروکسی زین که انگار خواب آوره،کسی‌ب بچش داده؟؟

برای کولیک چی معجزه میکنه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

عزیزم کولبکز چند روز پشت سر هم بده هر هشت ساعت کلاااااا خوب میشه،،،ببخشید نوزادان که مدفوعش سبز بود خوب شد؟؟پسر من مدفوعش سبز شده دو روزه البته یبوستم داره ،،،،شیرخشکش هم نان هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شمابه بچت شربت هیدروکسی زین دادی؟اخه میگن عوارض دارهدخواب اوره منم دکتربردم داده پسرم۳ماه ...

سلام فقط چندشب دادم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
عزیزم کولبکز چند روز پشت سر هم بده هر هشت ساعت کلاااااا خوب میشه،،،ببخشید نوزادان که مدفوعش سبز بود ...

اره‌خوب‌شد،واسه قطره آهن و شیرخشکش بود

شما قطره آهن میدین؟؟از دو ماهگی ؟اخه دکتر برای پسرم نوشته اینم سه ماهه میترسم بهش قطره بدم

ارع،چرا بترسی؟دکتره دیگه نگران نباش

شما بعد چند ماه برطرف شد کم‌خونیش؟

کم خونی نداره ۳۶هفته بدنیا اومد،بایددزودتر آهن میخورد

سلام عزیزم خوب هستین

شما توی یه تاپیک گفته بودین که با حذف قند و شکر و بیسکوییت کلی وزن کم کردید

یه سوالداشتم از خدمتت . اینکه خرما و عسل رو هم حذف کردی یا مصرف میکردید گلم؟

یکم راجب این رژیم توضیح بدید ممنونت میشم

سلام عزیزم خوب هستینشما توی یه تاپیک گفته بودین که با حذف قند و شکر و بیسکوییت کلی وزن کم کردیدیه سو ...

سلام فداتشم،من فقط کشمش استفاده کردم ولی خرماوعسل بد نیست،قند مصنوعی رو باید حذف کرد