2777
2789

بچه ها من تازگی فهمیدم تنبلی دارم   

تروخدا بگید چیکار کنم 

دکترم فعلا بهم متفورمین و کلی قرص های ویتامین داده 

همش فکر میکنم دیگه هیچوقت باردار نمیشم  

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه قندت چند بوده؟

قند ندارم اصلا 

متفورمین رو برای تحریک تخمدان داده 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ورزش حذف قند مصنوعی

شما خودت تنبلی داشتی؟

چقدر ورزش میکردی؟

من تنبلی تخمدان  دارم.اکثرا پریودام نامنظمه. ولی خداروشکر دو تا بچه دارم. هر بار هم ماه دوم اقد ...

واقعا ؟

من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده دارم مصرف میکنم کی پریود میشم ؟

باردار میشم؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
من تنبلی تخمدان  دارم.اکثرا پریودام نامنظمه. ولی خداروشکر دو تا بچه دارم. هر بار هم ماه دوم اقد ...

بچه اولمه 

تا الان نشده نزدیک نه ماهه رفتم دکتر گفت تنبلی داری 

من پریودم تا قبل اقدام منظم بود بعد یهو بهم ریخت دیر به دیر میشم ...

البته برا همسرم هم آزمایش اسپرم نوشت 

چند نفر رو دیدم با عرق کرویز خودشونو درمان کردن و بچه دار هم شدن

چجوری باید مصرف کنم؟

من با اینکه ۶ ماه تحت نظر دکتر بودم ولی ماه هفتم هم رفتم باشگاه هم رژیم گرفتم تو یه ماه ۶ کیلو کم ک ...

من اصلا اضافه وزن ندارم ...