2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردید؟(سقط)

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 128 پست

دوستان مرسی که اومدید واقعا نیاز داشتم با آدم‌هایی که قضاوتم نمیکنن حرف بزنم مرسی از حرف‌هاتون . خیلی برام دعا کنید سالها بود توی همچین دوراهی نمونده بودم عقل و منطق و علم یه طرف وایساده . احساس یک طرف . دعا کنید پام سست نشه و بتونم عقلانی تصمیم بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترمم میگه عوارض این داروها توی غربالگری دیده نمیشه . پیش دوتا متخصص رفتم یکیش که مذهبی تره میگه ۵۰ ...

من جای تو نیستم عزیز خواهر 

ولی خوب فکر کن توکل کن چون خدایی هست که اون کوچولو رو تو دل تو گذاشته و منم الان اول بارداریمه و کلی ازش خواستم و بهم داد 

اون بچه فامیل ما که تو غربالگری مشخص نشد زن و مرد ژنتیک شون باهم به مشکل میخوره 

خوب فکر کن چون تصمیم مهمیه میدونی اون یه تیکه جسم نیست داره رشد میکنه به سمت انسان شدن 

از خدا میخوام بهترین هارو برات رقم بزنه میدونم استرس داری ولی توکل و عقل و علم رو باهم جمع کن تصمیم بگیر

خیر  اسمش جنبه ارثی داره ولی خیلی خیلی خیلی بهتر شده روند پیشرفت ریه اش عالیه

بچه من حساسیت به لبنیات داره ی کم خامه خمپورد افتاد به سرفه نزدیک 40 روزه سرفه اش خوب نمیشه یعنی بچم اسم گرفته؟

چند سال تحت درمان بود؟ هنوزم تحت درمانه؟ علائم اولیه اش چیی بود؟

۶ ساله تحت درمانه 

علایم اولیه اش سرفه های وحشتناک همراه با عفونت ریه و بسیار پیشرونده بود . نکته مهم این بود که دکتر آلرژی تشخیص داد اسم پسرم ریشه الرژیک و ارثی داره تست آلرژی دادیم و مشخص شد به چی آلرژی داره و همه رو حذف کردیم 

خودم همیشه میگفتم بچه دوم نمیخوام ولی الان که شده دودل هستم . اگر خیالم از سلامتیش راحت بود نگه میدا ...

ریسک نکن سقطش کن 

دیددم که میگم. 

این حرفا که خدا خواسته و... الکیه

بچه بی گناه بیمار میخوای چیکار 

همتای مامانم بودم❤

ریسک نکن سقطش کن  دیددم که میگم.  این حرفا که خدا خواسته و... الکیه بچه بی گناه بیمار م ...

سقط کردم عزیزم 

نه بخاطر ریسک و اینها . کلا آمادگی روحی بچه دوم رو نداشتم . مشکلات جسمی خودم زیاده ترجیح میدم آرامشم حفظ بشه 

اصلا سخت نبود خیلی خیلی راحت انجام شد