2777
2789
عنوان

۴۰روزه گوشت نخوردم اماهنوزنمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 57 پست
خب به جاش چه چیز خون‌سازی میخورید؟ جاریتون چی خون‌ساز مصرف میکنه؟

هیچی

نه من نه جاریم

حالاتوهم۶ماه امتحان کن وبروبهداشت برات آزمایش بنویسه ببین تغییرمیکنی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نه من نه جاریم حالاتوهم۶ماه امتحان کن وبروبهداشت برات آزمایش بنویسه ببین تغییرمیکنی؟!

مصرف میوه و سبزیجاتتون بالاست؟

امتحان کردم😔من به خاطر اینکه وزنم بالا نره سال ها مصرف گوشت و ...کم کردم و متاسفانه بدجوری کم خون شدم.دکتر میگه گوشت و سبزیجات...حالا باز شما میگید جاریتون چندساله گوشت نمیخوره کم خونی نداره برام سواله مثلا مکمل میخوره یا چی....

مصرف میوه و سبزیجاتتون بالاست؟ امتحان کردم😔من به خاطر اینکه وزنم بالا نره سال ها مصرف گوشت و ...کم ...

گفتم مکمل نمیخوریم

خودم ازبچگی کم خونی داشتم

پارسال ازجاریم پرسیدم وفهمیدم خانوادگی گوشت نمیخورن

منم کم کردم وکم خونی مادرزادیم رفع شد

من میوه نمیتونم بخورم خیلی کم

سبزیجات هم معمولی درغذاها

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
دیروزجاتون خالی زرشک پلوبامرغ درست کردم فقط کمی آب مرغ تونستم بخورم هرکارکردم بدم میومد

مرغ با گوشت قرمز فرق داره.

نوش جان

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
واقعاااا!پس من فقط آهن و فریتین دارم دکتر میگه گوشت بیشتر بخور.چه مکملی میخورید؟

من برند خاصی مصرف نمیکنم ، هر مکمل اهنی که بتونم بخرم رو مصرف میکنم ،همشونم ایرانی ان ،شباموقع خواب یدونه میخورم ،البته تو ۱۲_۱۳ سالگیم یبار فقر اهن شدید داشتم دکتر بهم قرص اهن داد سه تا جعبه صد تایی ،از همین قرص اهنای ایرانی کوچولو که تقریبا قهوه ای رنگه ،دکتر گفت این داروهای یه ماهه ،ماه بعد دوباره بیا ،البته نمیدونم واقعا دکتر میخواست من روزی ده تا بخورم یا نه ،ولی با محاسبه خودم روزی ده تا خوردم حالم خیلیی بهتر شد برام عوارضی هم نداشت ،ینی روزی ۵ نوبت دوتا قرص اهن میخوردم ،بعد از اون تا چهار پنج سال واقعا فقر اهنم برطرف شده بود ،از اون به بعدم وقتی یکم علائم فقر اهن رو داشته باشم یه سی تایی میخرم هر شب قبل خواب یکی میخورم برند و اینام مهم نیست من خیلی مدلای مختلف مصرف کردم همشون خوبن ، من یه دکترم گفتم گوشت نمیخورم ،اونم ویتامین های دیگه رو هم تجویز کرد ،هیچ مشکلی من ندارم واقعا ،رشدمم از بقیه بچه هایی که گوشت میخوردن بهتر بود هوشمم همینطور

مرغ با گوشت قرمز فرق داره. نوش جان

آبگوشت وچلوگوشت هم نتونستم بخور

گوشت توی قیمه وقرمه هم همینطور

عاشق میگوبودم ازبوش هم بدم میاد

من برند خاصی مصرف نمیکنم ، هر مکمل اهنی که بتونم بخرم رو مصرف میکنم ،همشونم ایرانی ان ،شباموقع خواب ...

چقدر زیاد قرص میخوردید.

من روزی یکی فروگلبین...که اونم خیلی تاثیری نداشت...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون.

آبگوشت وچلوگوشت هم نتونستم بخور گوشت توی قیمه وقرمه هم همینطور عاشق میگوبودم ازبوش هم بدم میاد

ببین این مقطعي هست فقط بیشتر تلقین نکن..نبین نخور اما تلقین نکن.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ببین این مقطعي هست فقط بیشتر تلقین نکن..نبین نخور اما تلقین نکن.

آره خداکنه رفع بشه

امروزفشارم افتاد

شایدبخاطرهمینه

چقدر زیاد قرص میخوردید. من روزی یکی فروگلبین...که اونم خیلی تاثیری نداشت... خیلی ممنونم از توضیحات ...

من فقط همون یه ماه روزیاد خوردم چون قبلش نخورده بودم اصلا و  بعد اون ماه سیاهی رفتن چشما  و سردردو سرگیجه م کاملا رفع شد خداروشکر خیلی حالم خوبشد ،بعد از اون تا الان که ۲۰ سالمه سالی یه ماه ،یا دوسال یه ماه فقط قرص اهن میخورم ،