2777
2789
عنوان

یعنی هنوزم دوسم داره؟؟

686 بازدید | 49 پست

فامیلیم هردو ازدواج کردیم خونه مامانش رفتم تنهابودم اونم بعد چندساعت اومد اللته نمیدونست اونجام ،بعد کلی سربه سرم گذاشت و پاشد رفت خوراکی اورد ریخت تو ظرف کنارم نشست خورد،یه برنامه تلوزیونی بود گفتم چقد دوسش دارم ندیدم خیلی وقته گفت عه اخرهفته میزاره نگاهش کنم من خیلی اینو دوست دارم!

یعنی هنوزم واسش فرق دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش فک می کنی 

معنای تعهد توی ذهنت بیار 

و فک کن دوست داری نفر مقابل مثل شما رفتار کنه منظورم همسرت

نصیحت و سرکوفت نیست 

ولی  باید به تعهدی که دادیم پایبند باشیم 

هیچ دین و قاموسی نمی پذیرد اینو 

دیگه اینکارارو نکن با شوهر مردم خودتم متاهلی 

یعنی چی تلویزیون نگاه کردیم باهم خوراکی خوردیم 

در ضمن چه اهمیتی داره که براش فرق داشته باشی یا نه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
🥺🥺

بهش فکرنکن تو دیگه متاهلی و اگه کوچیک ترین فکری درموردش کنی یه ادم خیانتکار محسوب میشی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍