2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظش کنه بچه اورتون بود 

بله

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بعد از دنیا اومدن کنار میای

یا اینکه اینقد سختی بچه داری میکشی که حاضر نیستی دیگه باردار شی.  حتی اگه بدونی 99 درصد بچه بعدی اون جنسیتی که دوس داری بشه به خاطر اون یه درصد حاضر نیستی ریسک کنی در نتیجه کنار میای و عطاشو به لقاش میبخشی

حالا اگه زمان ب عقب برگرده پسر میخوای یا بازم دختر؟

پسر🥹 اولی همین پسر

ایشالا دومی دختر بشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چی بگم خیلی دوست داشتم دختر داشته باشم خیلی زیاد شاید باورت نشه تنها آرزوم همین بود 

ای خدا پسره من عاشق پسرم.انشالله بسلامتی عزیزم.پسر تپل مپل بشه دوست داشتنی .ناراحتی نداره بجاش دعا کن صالح عاقبت به خیر بشه عزیزم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ای خدا پسره من عاشق پسرم.انشالله بسلامتی عزیزم.پسر تپل مپل بشه دوست داشتنی .ناراحتی نداره بجاش دعا ک ...

اون که اره ولی خیلی زیاد میخواستم یه دختر داشته باشم ولی نشد 

الهی که سلامت باشه همیشه منم دختر میخواستم نشد که بشه

عزیزم ممنون

این ک کی پسر داشته باشه کی دختر رو فقط خدا صلاح میدونه دست من وشما نیس ک بگیم بشه جنسیت مورد علاقمون🙏

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

چی بگم نمی‌دونم ولی حالم خیلییی بد

بیخیال بابا. 

خدا کاری که دلش میخواد میکنه.  گاهی هم هیییچ کاری نداره بنده بدبخت چقد ضجه میزنه و التماس میکنه. 

اتفاقا بهتر که بهت اونی که میخواسته نداده.  مسئولیتت کمتره.همه چیو بنداز گردن خوش😅.  بگو خدا من که اینو نمیخواستم  تو دادی پس خودتم مواظبش باش.  خودتم هر کاری میخوای بکن براش.من فداکاری خاصی براش نمیکنمـ فقط در حد دلسوزی 

بیخیال بابا.  خدا کاری که دلش میخواد میکنه.  گاهی هم هیییچ کاری نداره بنده بدبخت چقد ضجه ...

دقیقا اصلا مهم نبود من چی می‌خوام چه قدر نذر کردم چه قدر دعا کردم که دختر باشه التماسش کردم انگار ن انگار دیگه هیچ اعتقادی ندارم به هیچی