2777
2789
عنوان

شوهرم بخیه های شکممو مسخره کرد و گفت شکمت خیلی زشت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 13198 بازدید | 159 پست
اونکه اره

من دیده بودم بخاطر زایمان طبیعی شوهره تورابطه بهش سرکوفت میزنه میگه گشاد شدی و... در مورد سزارین نفهمیده بودم والا

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه اگه طبیعی بود هیچی نمیشد‌‌..راست میگه؟؟

غلط کرده حرف مفت زده، بابا ماهیچه های شکم از هم باز میشن و شل میشن تو بارداری، طبیعیه که هرچه قدرم بعد زایمان شکم جمع بشه مثل قبلش نمیشه، فقط محل بخیه فرق داره تو طبیعی و سزارین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اسی من بعداز طبیعی همش دچار عفونت میشدم..الان دومی رو باردارم هفته۳۴..بهم گفتن ب پا هست ..امیدوارم ه ...

انشالله عزیزن ولی من سز شدم..پادرد کمر درد دارم‌‌..طبیعی رو ننیدونم دیگه چطوریع

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
حالا واقعا دردم نداره؟بگو اره که من نترسم لطفا😑

یه هفته درد کشیدم من، واقعا اذیت شدم چون یه درد ملو ولی دایمی بود، بعد کشیدن بخیه هام خیلییییی بهتر شد 

خیلی راه رفتنش درد داره؟

راه رفتنش درد نداره، تغییر وضعیتش درد داره، مثلا خوابیدی بخوای بشینی، یا نشستی بخوای بلند شی

بگو دوسش دارم .حاصل به دنیا آوردن یه موجود زنده ست 🥺🐾.نظراتتو برای خودت نگه دار

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

انشالله عزیزن ولی من سز شدم..پادرد کمر درد دارم‌‌..طبیعی رو ننیدونم دیگه چطوریع

ببین بخدا اگه برگردم عقب عمراااااا طبیعی نمیارم توهم بهش فک نکن بذار شوهرت هرچی میخواد بگه.‌بگو اگه طبیعی بودم اونجام داغون میشد

وا من شوهرم جای بخیه سزارین م بوس می‌کنه میگه فرشته ازش در اومده 

نمی‌گم کارتون درست هست یا نه 

فقط ب این فکر کنین یکی میگه وای من بدبختم پول ندارم تو نون شبم موندم شما برگردی با افتخار بگی ببین النگوهامو چقدر قشنگن!!!

اینو از روی نوع دوستی گفتم ی تجربه بود عزیز