2777
2789
عنوان

شوهرم بخیه های شکممو مسخره کرد و گفت شکمت خیلی زشت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 13198 بازدید | 159 پست
یعنی اصلا معلوم نبود..؟خب مال منم فقط یه خطر باریک و نازکه

بیخیال شوهرت شعور نداره بهتر طبیعی انجام ندادی که مطمعنم حرفای بدتر بهت میزدو بدتر میشد چیزی بهش نگفتی؟؟؟ حالا شوهرت خودش بی عیبو نقصو عالیه؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شوهرت شعور نداره بهتر طبیعی انجام ندادی که مطمعنم حرفای بدتر بهت میزدو بدتر میشد چیزی بهش نگف ...

نه  بی عیبو نقص که نیس

گفتم اگه طبیعی بود که همین بخیه پایین بود..اونم گفت نبابا 

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
خود شوهرش می‌دونه مسخره نیس جای بخیه  چون قبلش گفته سزارین نکن میخاد حرفی زده باشه شوهرش&nb ...

مردا همینن بخاطر پول سزارین حرصش گرفته داره عیب رو بنده خدا میزاره من جای ایشون باشم نقطه ضعف دستش نمیدم  میگم این نشونه بزرگترین محبت خداست مادر شدن تجربه کردم

مردا همینن بخاطر پول سزارین حرصش گرفته داره عیب رو بنده خدا میزاره من جای ایشون باشم نقطه ضعف دستش ن ...

اره واقعا بخاطر پول حرص داره میخوره الکی ایران میگیره ..وگرنه بچه از خودش از اونجا در اومده باید ذوق کنه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نه  بی عیبو نقص که نیس گفتم اگه طبیعی بود که همین بخیه پایین بود..اونم گفت نبابا

بگو انگار خیلی زایمان طبیعی دیدی، میدونی شوهرت زایمان طبیعی نو فیلمای خارجی دیده فکر کرده اونجگری یه زور میزنی بدون هیچ بخیه و خون ریزی بچه میاد تحت تاثیر فیلم قرار گرفتع براش توضیح بده یکیو که میشناسه براش مثال بزن که گفتی برا طبیعی اونجاشو  تیغ زدن که واقعنم میزنن دوستم میگفت خیلی اذیت شده طبیعی

نبابا من ناراحت نمیشم اصلا..

اصلا اهمیت نده ضعف نشون دادی دم به دقیقه بهت میگه من طبیعی زایمان کردم کلی اذیت شدم تا مدتها جای بخیه درد میکرد نمیتونستم رابطه داشته باشم و افتادگی رحم و مثانه و..

نه  بی عیبو نقص که نیس گفتم اگه طبیعی بود که همین بخیه پایین بود..اونم گفت نبابا

دهن به دهنش نذار اصلا انگار نشنیدی 

امروز من یک و دویست دادم برای شوهرم پیراهن خریدم اونا رو به به چه چه کرد اما یه انگشتر بدل صد هزار تومنی برای خودم خریدم شروع کرد فلسفه بافی که آره جمع کن طلا بخر بدل نخر چرا به این چیزا پول میدی ....گفتم چون خوشم اومد خریدم تو باید طلاشو برای من بخری 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

داشتم به صورت خاموش میخوندم نظرارو یکی نوشت همسرش بالعکس استارتر فلان فلان 

خواستم بگم

خداروشکر که همه چیت خوبه و روال

اما این پست صرفاً همدردی نیاز داره

گاهی با تعریف از خود بدتر باعث ناراحتی طرف میشین

من خودم وقتی میخام از ی چیزیم تعریف کنم میبینم دوستم اون نقص رو  داره نمیگم چون ناراحت میشه

نکنید اینکارو همه ی سری مشکلات دارن!!!!! 🙌🏻

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨