2777
2789
عنوان

شوهرم بخیه های شکممو مسخره کرد و گفت شکمت خیلی زشت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 13197 بازدید | 159 پست
انشالله عزیزن ولی من سز شدم..پادرد کمر درد دارم‌‌..طبیعی رو ننیدونم دیگه چطوریع

من هنوز بچه دارنشدم اما میگن طبیعی موقع ادرار سوزش و داری و افتادگی رحم و عفونت بیشتره تا سزارین جفتشون بخیه میشه و درد داره اما طبیعی زود تر سر پا میشی تا سزارین 

وا من شوهرم جای بخیه سزارین م بوس می‌کنه میگه فرشته ازش در اومده 

الهیییی چه قشنگ گفته

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خاله زنکه.بگواگه طبیعی میومد میگغتی بچه ای که ازاین سوراخ بیادبیرون این سوراخ دیگه سوراخ سابق نیست

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
سلام عزیزم همسرم لحن خوبی نداشته و حق داری رنجیده باشی... ولی یجورایی راست گفته.. من بیشتر بخاطر خو ...

بابا الان دیگه ادما هزار جور عمل زیبایی میکنن صدبار میرن زیر تیغ یه نفرم ککش نمیگزه

نوبت به سزارین و طبیعی که میرسه همه یادشون میاد سزارین عمله عوارض داره فلانه

بابا طبیعی هم عوارض داره 

اگه افتادگی پیدا میکرد چی؟ اگه بخیه های اون قسمتش خوب جوش نمیخورد؟ اگه بچه سی پی میشد چی؟

هر دونوع زایمان عوارض "احتمالی" داره یعنی اینجوری نیست که قطعا پیش بیاد ولی باید اماده ی مواجه شدن باهاشون باشی

به نظرم بستگی داره مادر بخواد روی چی ریسک کنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
میگه اگه طبیعی بود هیچی نمیشد‌‌..راست میگه؟؟

عزیزم َطبیع بودی گشاد میشدی این ک اینقد ایراد میگیره از بخیه شکم با گشادی و بخیه اونجا کنار میمد ب نظرت

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
انشالله بتونم از پسش بربیام دوس ندارم تو بیمارستان مامانم هست اه و ناله کنم غصه منو بخوره ممنونم که ...

من که با وجود درد زیادی که داشتم اصلا اه و ناله نکردم

نه اینکه فکر کنی تحمل دردم بالاست ها نه، دردش قابل تحمل بود، پمپ دردم داشتم البته

دردت زیاد باشه میتونی شیاف مسکن هم بذاری

قربونت برم افتادگی هااااا بخاطر بارداری و مراقبت نداشتن در بارداریه نه زایمان!!!

اتفاقا بخاطر نوع زایمان هم هست، فشاری که حین زایمان به عضلات کف لگن میاد، احتمال افتادگی رو بیشتر میکنه

اینقدرام الکی نیست بابا چرا گیر کنه دکتر و مامای خوب آدم میگیره همه چیز رو میسنجن عزیزم... ناراحت ...

به عنوان یه گفتاردرمان که کلی کیس سی پی گیر کرده تو کانال زیر دستم اومده من یکی که دل نکردم طبیعی انجام بدم

بازم هیچوقت به کسی نوع خاصی از زایمانو توصیه نمیکنم هردوش سخت و پر عوارضه

عجب شوهری داری......من جای بخیه هام اصلااااا مشخص نیست حتی دو ماه از زایمان گذشت فکر کردم بمونه ولی محو کامل شد...یادمه رفته بودم بخیه رو بکشم اونی که بخیه رو می‌کشید گفت چقدر خوب و عالی برات بخیه زدن تا به حال بخیه به این تمیزی ندیده بودم....الان انگار اصلا جراحی نشدم 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
بابا الان دیگه ادما هزار جور عمل زیبایی میکنن صدبار میرن زیر تیغ یه نفرم ککش نمیگزه نوبت به سزارین ...

خوشگلم

اونکه عمل زیبایی مینه تکلیفش با خودش مشخصه! ضمنا عملهای زیبایی با سزارین قابل مقایسه نیستن که...

مقالات علمی دنیا رو راجع به سزارین بخون عزیزم

عمل بسیاااار سنگینیه، چون رحم خیلی عقبه و ۷ لایه باید شکم برش بخوره تا به بچه برسی... اعضای داخلی روده ها و ... ابجا میشن... خونریزیش خیلی زیاده و از همه مهمتر اینکه عوارضش بیشتر شامل حال مادره! من بخاطر خود شا خانمهای خوب و مهربون میگم.. وگرنه شما سزارین کنی ضرری به من میرسه؟!

من اولین سزارین بود، خیلی هم زایمان ظاهرا خوب و عالی داشتم ولی بعد از ۸ سال هنوز عوارضش داره اذیتم میکنه... دومی رو طبیعی آوردم انگار نه انگار زایمان کردم!

خب منی که هر دو رو تحربه کردم (هر دو با پزشک مجرب و بیمارستان عالی) دلم میخواد دوستامو روشن کنم که کار درست رو انتخاب کنن

عوارض احتمالی مثل سی و پی و ... همش یه احتماله که توی سزارین هم هر احتمالی هست! مثل اینه که از ترس تصادف اصلا از خونه بیرون نری.. منطقی نیست

ولی در کل نه اینکه من بخاطر تجربه خودم بگم، توی کل دنیا یه چیز ثابت شدست که سزارین از هیچ لحاظ با طبیعی قابل مقایسه نیست عزیزدلم

اتفاقا بخاطر نوع زایمان هم هست، فشاری که حین زایمان به عضلات کف لگن میاد، احتمال افتادگی رو بیشتر می ...

اگر توی کلاسها آموزش درست زور زدن رو یاد بگیریم و ورزش کگل انجام بدین مشکلی پیش نمیاد

غالب مشکلات ما از نادانیمون هست

ببخشید اونایی که سزارین کردن خط بخیه همیشگیه ؟من مامانم اصلا پیدا نبود😔

بستگی به گوشت بدن ادم داره، اره برا من مشخصه قشنگ، ولی زیاد برام مهم نیست پول اضافی دستم بیاد در اینده لیزرش میکنم