2777
2789

بچه ها سلام ميخواستم دور هم جمع شيم تا راجع به علوم غريبه و تناسخ و آخرت و زندگي و مرگ و نظراتون راجع بهش حرف بزنين اينكه ديشب يه تاپيكي درمورد پيش گويي و دعا و سركتاب و خاطرات جالب ماورايي دوستان بود.

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

من كلا به ماورا هيچ اعتقادي ندارم 

خِلاص   

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب كتاباي خيلي زيادي راجع بهش نوشته شده اينكه بعضي از ما حس ششم يا حس پيش گويي داريم يه قدرت فراانساني عزيزم بعدشم كلي موضوع نوشتم گلي كه يكيش ماوراست

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

ای آنکه نتیجه چهار و هفتی،

وز هفت و چهار، دائم اندر تفتی،

می خور که هزار بار بیشت گفتم،

باز آمدنت نیست، چو رفتی، رفتی؛

خیام

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

من شدیدا اعتقاد دارم و بچشمم خیلی چیزا دیدم 

تجربه شخصیمه نه اینکه کسی گفته باشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....