2777
2789
عنوان

تا چه حد به علوم غريبه اعتقاد دارين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5476 بازدید | 56 پست
سلام از من.😘منم اعتقادی ندارم یه کنجکاویه بعضی وقتا میاد تهش به جاهای ترسناک میرسه که بیخیالش شدم

زمانی ما در. علوم پیشتاز بودیم ابوریحان بیرونی داشتیم ابن سینا و .....وقتی عقب افتادیم که عرفان سرلوحه کارمون شد. عشق به ان طرف از. این طرف غافلمون کرد. جدی میگم من عاشق عرفانم ستایششون میکنم اما زیاد. چسبیدن به ان دنیا این دنیامون را کمرنگ میکنه

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

من خیلی علاقه مندم به دونستن درباره مرگ زندگی افرینش جهان حتی موجودات ماورایی ولی همیشه یه ترس خاصی تو ذاتم هست که نمیزاره از یه حدی فراتر برم

مخصوصا وقتی درباره افرینش جهان میخونم واقعا احساس میکنم سرم به حد انفجار میرسه اصلا نمیتونم درک کنم اخه چجوری همه ی افریده ها انقد منظم در کنار هم قرار گرفتن

خیلی عاشق دونستنم از یه طرف هم ازش فرار میکنم نمیدونم با خودم چند چندم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تا هفت نسل از اجنه در امانیم....  عموم پیشگو بود خدابیامرزتش. نیت میکرد و توی خواب مطلب مور ...

پدر بزرگ منم دعانویس بود ولی نمیدونم چرا خیرش به بچه هاش نمیرسید.میرفتیم خونشون مثلا از بازیگرای میومدن پیشش برای تشکر و گل و اینا میاوردن.اینی که میگم مال15 سال قبله که یادمه الان که فوت کرده.هرچی خاله ها و داییم میگفتن برامون یه دعا بنویس فلان جور بشه میگفت چاقو دسته خودش رو نمیبره😕😕😕

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

می نوش که عمر جاودانی، اینست

خود حاصلت از دور جوانی، اینست

هنگام گل و باده و یاران سرمست،

دریاب دمی، که زندگانی اینست؛

خیام

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
پدر بزرگ منم دعانویس بود ولی نمیدونم چرا خیرش به بچه هاش نمیرسید.میرفتیم خونشون مثلا از بازیگرای میو ...

خدابیامرزتشون.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
پدر بزرگ منم دعانویس بود ولی نمیدونم چرا خیرش به بچه هاش نمیرسید.میرفتیم خونشون مثلا از بازیگرای میو ...

یعنی عاشق پستهاتم چون میخواستم  خاطره ای مشابه را بگم از. یکی از. دوستان 😂😂

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
زمانی ما در. علوم پیشتاز بودیم ابوریحان بیرونی داشتیم ابن سینا و .....وقتی عقب افتادیم که عرفان سرلو ...

عرفان ریاضت داره کار هرکسی نیست.منم خیلی علاقه دارم ولی افسوس اینقدر خرافات داخل همه چیز شده نه میشه این طرف رو درست نگه داشت نه اون طرف

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

هرچی بیشتر میرم سمتش سوال هام ده برابر میشه و من خیلی ناتوان تر

واقعا بده هزاران سوال تو ذهنت باشه ولی جوابی براش پیدا نکنی

یه جورایی در این موارد ندونستن بهتر از دونستنه

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
یعنی عاشق پستهاتم چون میخواستم  خاطره ای مشابه را بگم از. یکی از. دوستان 😂😂

😘😘😘بگو ببینم شاید فامیل باشیم😂😂😂

ای دل تو به ادراک معما نرسی، 

در نکته زیرکان دانا نرسی

اینجا ز می و جام بهشتی میساز،

کانجا که بهشت است، رسی یا نرسی؛ 

خیام

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
عرفان ریاضت داره کار هرکسی نیست.منم خیلی علاقه دارم ولی افسوس اینقدر خرافات داخل همه چیز شده نه میشه ...

بامداد پایه عرفان روی عشقه عشق از. عقل دوره عاشق که بشی دیگه اطرافت را نمیبینی رنج مثل دیگران ندیدن  و. مثل بقیه نبودن خوب همون ریاضتشه 

گفت که دیوانه نه‌ای لایق این خانه نه‌ایرفتم و دیوانه شدم سلسله بندنده شدم
گفت که سرمست نه‌ای رو که از این دست نه‌ای

کلا  عرفان دور. از علمه پایه ای روی عشق استواره

آورد به اضطرارم اول به وجود،

جز حیرتم از حیات، چیزی نفزود

رفتیم به اکراه و ندانیم چه بود،

زین آمدن و بودن و رفتن، مقصود؛

خیام

😘😘😘بگو ببینم شاید فامیل باشیم😂😂😂

چیزی توی همین مایه را دوستم گفته بود. میخواستم تعریف کنم پستت را دیدم 

راستش نه فامیل نیستیم از. هفت نسل انطرفتر تا حالا همگی به این موارد. زیاد. معتقد. نیستیم جدی میگم نه ما با جن و ....کار داریم نه انها به ما مسالمت امیز داریم زندگی میکنیم 😂😂😂😂

منم خيلي چيزا شنيدم خاطرات كسايي كه برام تعريف كردن برام خيلي جالبه اما شنيدم زياد نبايد دنبالش رفت مخصوصا دعانويسي

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!