2777
2789
عنوان

تا چه حد به علوم غريبه اعتقاد دارين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5476 بازدید | 56 پست
بامداد پایه عرفان روی عشقه عشق از. عقل دوره عاشق که بشی دیگه اطرافت را نمیبینی رنج مثل دیگران ندیدن ...

خیلی جالبه چون اصلا عشق مادی هم نیست.اصلا ادم گیج میشه این همه شیدایی بعد تازه با فروتنی چطور ممکنه...

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
منم خيلي چيزا شنيدم خاطرات كسايي كه برام تعريف كردن برام خيلي جالبه اما شنيدم زياد نبايد دنبالش رفت ...

یکی از دوستان یک تاپیک پر. بازدید. داره به نام علوم غریبه اشتباه نکنم سارا جون هستند

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی توی همین مایه را دوستم گفته بود. میخواستم تعریف کنم پستت را دیدم  راستش نه فامیل نیستیم ا ...

میدونم منم منظورم دوستت بود شاید فامیل باشیم.حالا ما اجنه کلا تو فامیل زیاد داریم که خود جن و شیطان یا بسم الله از کنارشون رد میشن از بس خبیث و پلیدن!!!😱😱

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
خیلی جالبه چون اصلا عشق مادی هم نیست.اصلا ادم گیج میشه این همه شیدایی بعد تازه با فروتنی چطور ممکنه. ...

یک فرصت بشینیم یک گپ. عرفانی بزنیم 😂یعنی عاشق عرفانم اشعار مولانا دم دست ترین کتابهامه 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
لينكشو ميذاري گلم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/131657/علوم-غریبه

یک فرصت بشینیم یک گپ. عرفانی بزنیم 😂یعنی عاشق عرفانم اشعار مولانا دم دست ترین کتابهامه 

باشه من که پایه ام😂برم یه مطالعات عمیقتری بکنم کم نیارم😁😁

باشه من که پایه ام😂برم یه مطالعات عمیقتری بکنم کم نیارم😁😁

تو و کم اوردن توی انتخابات من را روسفید. کردی 😂

خوشحال شدم دیدمت  تا بعد 😘😘😘😘

تو و کم اوردن توی انتخابات من را روسفید. کردی 😂 خوشحال شدم دیدمت  تا بعد 😘😘😘😘

اختیار داری قطره ای بودم دربرابر دریا😂منم همینطور خیلی خوشحال شدم.تابعد😙😙😙

دعا نویس خوب فقط مریم خانوم

‌09379570528

واقعی ترینه و کلاهبردار نیست

منم از نی نی سایت پیدا کردمش

حلالش باشه به جان دو تا بچه هام قسم معجزه ازش دیدم همه کار و زندگیمو درست کرده مدیونشم که دارم اینجا میگم

‌09379570528

به قران تبلیغ الکی نمیکنم دارم جون بچه هامو قسم میخورم با چشم دیدم کفش جلو پاهاش جفت میشه

موکل داره همه کارم میکنه

‌09379570528

هرکاری ازش بر میاد و ردخور نداره

منم دارم میگم که اونایی که مشکل دارن گره از کارشون باز بشه انشاالله