2777
2789
عنوان

خوشگل خانومایی که به مو و صورتتون میرسین یه لحظه تشریف فرما بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
چی هست؟ خواصش چیه؟

کرم شیر گاو یه نرم کننده و آبرسان ولی برا لک تیرگی فایده نداره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا میخوام از یه جایی شروع کنم تا برسم به دکتر اونقدر پول و وقت ندارم

تو خونه کرم  ضد آفتاب بی‌درمان  هست بزن خوبه برا لک تیرگی

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
تو خونه کرم  ضد آفتاب بی‌درمان  هست بزن خوبه برا لک تیرگی

بیودرما.نمیدونم چرا اشتباه تایپ میشه

ابرسان معجزه می کنه . با بوجه خوب کیلینیک (حدود 1/200) با بوجه کم سیمپل (حدود 300) دوبار در روز بزن . از شوینده مناسب پوست چرب استفاده کن با بوجه خوب نوروا اکسیفولیاک (حدود 700) با بجه کم ویالیتر پوست چرب (حدود 150) شبا بشور باپوست مرطوب ابرسان بزن صبحا با اب سرد بشور دوباره ابرسان بزن . حتما حتما از ضد افتاب استفاده کن . افتاب برای پوست چرب و جوش دار سمه پوست رو تحریک می کنه . اگه می تونی حتی تو خونه هم بزن . با بوجه خوب ایزدین ( حدود 1/200) با بوجه کم الارو یا پریم ( الارو حدود 500 پریم حدود 300) فلویدشو بخر بهتره . ضد لک واسه جای جوش فقط الفا اربوتین اوردینری جوابه (حدود 900) واسه روشن شدن پوستت ویتامین سی خوبه با بوجه کم گارنیه( حدود 500) با بوجه خوب اوردینری (حدود 800) . هر شب رو بالشیتیت رو عوض کن می تونی لباس تمیز یا پارچه تمیز بندازی رو بالشتت . اگر جوش می زنی فقط دیفرین و پانژل درمان می کنه . اگر مناف باز داری سرم نیاسینامید اوردینری . لایه بردار فقط پیلینگ اوردینری اونم هفته ای یه بار . صبحا خاکشیر و اب لیمو و اب ولمو قاطی کن بخور . کامل ترین کامنتی که واسه یکی نوشتم  . امیدوارم به دردت بخوره

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

کرم شیر گاو یه نرم کننده و آبرسان ولی برا لک تیرگی فایده نداره

این کرم شیر گاو و الاغو اینارو اصلا نخر . داغون می کنه پوست رو . بدتر تیره میشه پوستت . ازکرم معجزه نمی دونم دست ساز هم اصلا نخر که فاتحه پوستت خوندس

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

این کرم شیر گاو و الاغو اینارو اصلا نخر . داغون می کنه پوست رو . بدتر تیره میشه پوستت . ازکرم معجزه ...

آره میدونم یکی دیگه گفت خودم از این چیزها استفاده نمیکنم چون برگشت داره