2777
2789
عنوان

خوشگل خانومایی که به مو و صورتتون میرسین یه لحظه تشریف فرما بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
منم پوستم حساسه خیلی سال پیش کرم موبر سینره زدم کل صورتم سالها پر جوش شد نمیرفت که نمیرفت

همون دیگه پوستت حساسه پس فقط میوه برات خوبه.سفیده تخم مرغ هم هفته ی یبار عالیه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
یکم درموردش توضیح میدیذچقدره؟ کی باید بزنم؟ خواصش چیه؟

ماسک اش آبرسان حتی اتو هم بزنی مشکل برات پیش نمیاد قیمتش یه کم بالاست ولی عالیه ارزشش داره من بعد از مدت ها با این ماسک آشنا شدم هر نوع ماسک بگی زدم فایده نداشت ایت عالیه بزن تو اینترنت ماسک مو نلی.آبرسان نرم کننده عالیه هرچی بگم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی بپوست داره دختر عمع من انجام داد کل صورت لک شده

جدی آره حتما پوستش چطوری بود دوباره لک می‌آورده دکتر گفت به من بعضی پوست ها از زیر دوباره لک میاره مناسب نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دستت طلا

قربومت حتما به دکتر بگو اگه رفتی میکرو و پاکسازی چون بعضی پوست ها دوباره لک میاره خیلی باید برند تا بره چون دکتر گفت تازه لک ها خودش نشون میده ولی پوست من خشک بود اینجوری نشدم