2777
2789
عنوان

خانوم ها شما سرمایه یواشکی دارید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 55 پست

پس انداز دارم ولی مخفی نیست چون اگه برای من اتفاقی بیوفته شوهرم باید اطلاع داشته باشه البته اینکه تمام دارایی همسرم دسته من هم بی تاثیر نیست تو این اعتماد دو طرفه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ازپول خودت میدی بگو ازکسی قرض گرفتی براش تاپسش بده

میگه تو که خودت داری چرا از بقیه میگیری آبروی منو ببری 

دعوامون میشه

مادرش مغازه داره پدرش به شدت خسیسه مادر شوهرم طفلک هر چی درباره خرج می‌کنه برا خونه و زندگی شوهرمم از من توقع داره دیگه نمی‌فهمه من شاغل نیستم من پولی دستم نمیاد که پس انداز کنم هر چی هم جمع میکنم عیدی و مناسبت‌هاییه که بابام برام میاره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

میگه تو که خودت داری چرا از بقیه میگیری آبروی منو ببری  دعوامون میشه مادرش مغازه داره پدرش به ...

خواهر شوهر من از جیب شوهرش پول برمی‌داشت پس انداز میکرد شوهرش ماشین خرید ۲۰میلیون بهش کمک کرد 

شما خودت شاغلی؟؟

بله کارمند اداره دولتی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ی سوال کجا نگه میدارین ک بدبخت نمیبینه برا اینده استفاده کنم چون طرف ماه شب  چهاردم باشه ادم نی ...

من توی کشوی لباسم میذارم که میدونم هیچ وقت کاری بهش نداره،یا مثلأ توی جیپ پالتو یا مانتو توی کمد،جا برای پنهان کردن زیاد هست😄پول نقد هم همیشه دارم همونجاست،زنجیرمم که گردنمه فکرمیکنه بدله،یا مثلأ یه حساب پس انداز توی بانک دیگه

خیلی وقتا با این جابه جایی ها هم مشکلاتمو حل کردم هم پولم دوباره بهم برگشت،چون مردا معمولا روی پول همسراشون که شاغل باشن حساب میکنن ودیگه پس نمیدن😒

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
من توی کشوی لباسم میذارم که میدونم هیچ وقت کاری بهش نداره،یا مثلأ توی جیپ پالتو یا مانتو توی کمد،جا ...

منم باید اول یه جا مخفی پیدا کنم🤣

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏