2777
2789
عنوان

خانوم ها شما سرمایه یواشکی دارید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 55 پست
اگر همسرمون پول نگه دار نباشه و ولخرجی کنه و پولها را نابود کنه و یا به زور ازمون بگیره باید داشته ب ...

چند وقت پیش خالم اومده بود قهر با اینکه شوهرش خیلی پول داره و همیشه بهش پول میده هیچ پس انداز شخصی نداشت چون دسترسیشم از شوهرش قطع شده بود یه هزاری نداشت واسه بچش یه بستنی بخره آدم خبر از فرداش نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ده ملیون به اسم خواهرم بهش قرض دادم نمیدونه،زنجیر طلامم چندسال پیش فروخت خودم جاشو بعدخریدم گفتم بدله،هنوزم نمیدونه،ویه پلاک طلاهم دارم بازم مخفیه ونمیدونه😁

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
چند وقت پیش خالم اومده بود قهر با اینکه شوهرش خیلی پول داره و همیشه بهش پول میده هیچ پس انداز شخصی ن ...

من دارم و همه چی را هم همسرم میدونه ...

خاله تون کلا نداشته و کامل تحت اختیار  همسرش بوده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ان شاالله به شادی خرج کنی برکت داشته باشه برات🌹

قربانت عزیزم ان شاءالله  شمام حسابت پر از پول باشه 😘

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کار خوبیه

اصلا عذاب وجدان نگیر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قدیمی‌ترای ما میگفتن زن باید پول زیر پوستش داشته باشه...(منظور پول قایمکی)

من کلا سیاست و اینا ندارم واسه شوهرم از همون اولم رک به خودش گفتم حتی همین جمله ی پول زیر پوست هم بهش گفتم 

بعضی وقتا میخنده بهم پول میده میگه اینم بذار زیر پوستت 

کلا حالا کاری به یواشکی و اینا بودنش ندارم کلا خوبه که زن جدا از خرجی که میکنه پس انداز داشته باشه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
یه ده ملیون به اسم خواهرم بهش قرض دادم نمیدونه،زنجیر طلامم چندسال پیش فروخت خودم جاشو بعدخریدم گفتم ...

ی سوال کجا نگه میدارین ک بدبخت نمیبینه برا اینده استفاده کنم چون طرف ماه شب  چهاردم باشه ادم نیاز داره ب پس انداز

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏