2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم پارک😍😍😍

310 بازدید | 20 پست

یه خانومی رو دیدم با پت اش که بغلش بود ، یه سگ خیلی کوچولوی قشنگ 😍😍😍 وای چقدر ملوس و دوستداشتنی بود 😭😭😭 با اون چشماش 😭😭😭 خیلیم کوچولو بود ..همچین رفته بود تو بغل خانومه و می لرزید گفتم چرا می لرزه گفت سردشه،، شالشو کشید روش... خوش بحال همه اونایی ک پت دارن😭😍

اصلا دیروز ک این ملوس کوچولو رو دیدم روزمو ساخت بس ک گوگولی بود

دوس داشتم بغلش کنم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم ولی مثل پت ازشون میترسم😂

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
شما اون صحنه رو یک صحنه گوگولی می‌بینین و امثال من سلسله‌ای از بی‌اخلاقی‌ها و تخریب محیط زیست و پایم ...

وقتی به حیوان رسیدگی میکنن چه حقیش پایمال شده؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

چه جایی هم اومدی اینو گفتی الان میان کن فیکون میکنن. هر چی عقده دارن میریزن بیرون

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اصلا ترس ندارن بخدا 😅😅

کلا ادم ترسویی هستم.خیلی خواستم نزدیک بشم ولی تا تکون میخورن قلبم میخواد وایسته😂💔

بدبخت منی که پت عم شانس نیاوردم

دوماه پیش یه جور گازم گرفت اصلا بخیه و... واقعا پدر پته🤡

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
چه پایمال کردنی؟

پرورش و نگهداری از سگ و گربه های خانگی و ولگرد با تخریب و دست بردن در اکوسیستم باعث انقراض چند ده گونه حیوانی شده...

به غیر از این منشأ بیماری، آلودگی محیط زیست انسانی، سلب آسایش مردم هستند، عقیم کردن و دست بردن تو ژنتیک و زیستگاه این حیوانات هم ظلم آشکار در حق این حیوانات بی‌زبانه!