2777
2789

هی روزی که میخوایم عقد کنیم باخوشحالی وخنده وروز طلاق ماتم زده هستیم .امروز من بعداز ۱۸سال زندگی جداشدم با۵تابچه نمیدونم در آینده چی در انتظارمه برام دعا کنید خیلی نگرانم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه که نگرفتم

چرا مهریه نگرفتی عزیزم 

دخترتون که به حرف شما نبود رو چیکار کردین شوهر دادین؟

خدا به دلت رحم کنه..الان خرجی دارین ... نگین که می‌خواین برین سرکار که با پنج تا بچه نمیشه باید بالای سر بچه هاتون باشید تا بزرگ شن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
چرا مهریه نگرفتی عزیزم  دخترتون که به حرف شما نبود رو چیکار کردین شوهر دادین؟ خدا به دلت رحم ...

معتاد کجا گیرش بندازم مهریمو بگیرم .دخترم پیش خودم ارومتر شده برام دعاکن بتونم از پسشون بربیام

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
معتاد کجا گیرش بندازم مهریمو بگیرم .دخترم پیش خودم ارومتر شده برام دعاکن بتونم از پسشون بربیام

راست میگی خدا بهت صبر و قدرت بده

از کجا خرج میکنید؟ دست دست نکن 

از عمده فروشی ها می تونی ادویه و ... بگیری و مجازی بفروشی 

ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و قوت تا بتونی بچه هات رو بزرگ کنی...فقط پا از خونه ات بیرون نذار که مشکلاتت بیشتر میشه باید بالای سر بچه هات باشی...ازشون کار بکش هر کدوم رو بذار پیش یه صاحبکاری کار یاد بگیرن اینطوری کمک‌خرج تو هم میشن 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
راست میگی خدا بهت صبر و قدرت بده از کجا خرج میکنید؟ دست دست نکن  از عمده فروشی ها می تونی ادو ...

دخترام که نمیتونم بفرستم بیرون .پسرامم هنو کوچیکن واز عهده کاری برنمیان

راست میگی خدا بهت صبر و قدرت بده از کجا خرج میکنید؟ دست دست نکن  از عمده فروشی ها می تونی ادو ...

هنو اول راهم.خیلی از طلاق ترس دارم خداکمکم کنه بتونم این راه برم

دخترام که نمیتونم بفرستم بیرون .پسرامم هنو کوچیکن واز عهده کاری برنمیان

پس باید خیلی مراقب باشی عزیزم وظیفه تو خیلی سنگینه خدا خودش کمکت کنه 

هنو اول راهم.خیلی از طلاق ترس دارم خداکمکم کنه بتونم این راه برم

خدا پشت و پناهت باشهتو پنج تا امانت داری از خدا خدا حواسش بهت هست همین بچه ها برکت میدن به زندگیت

پس باید خیلی مراقب باشی عزیزم وظیفه تو خیلی سنگینه خدا خودش کمکت کنه 

اره میدونم خیلی سخته .ممنون از دعای قشنگت