بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر کمال گرا بود سعی میکرد خودش هم کامل و بی نقص با من رفتار کنه اما نه اون فقط انتظار رفتار عالی رو از دیگران داره
مثلا هدیه تولدش باید خاص و گرون باشه اما خودش خیلی ساده میگیره حتی به خودش زحمت فکر کردن نمیده یه مبلغی کمتر از نصف اون چیزی که من هزینه کردم به حسابم پول زد دایما هم تاکید داشت باهاش هدیه بخرم به دیگران نشون بدم که اون برام انجام داده .کوچکترین کار خودش رو بزرگ نمایی میکنه
قبلا تعجب میکردم که چرا همسرم انقدر واکنش منفی شدیدی نسبت به انتقاد داره.اگر از روی خیرخواهی هم از یک رفتارش انتقاد میکردم واکنش منفی شدیدی میدیدم.دوستام میگفتن ادم حساسی هست یا خونوادم میگفت چون حساسه زودرنجه درحالیکه الان میدونم این هم متاسفانه از علایم بد خودشیفتگی هست.
من با یه مشت تنبل تنه لش پوچ طرف بودم زن انگل خودشیفته گوزی که فک می کرد همه تو کفشن فقط خود گهش داره درس میخونه مابقی عشق شوهر هستند یه پسر هرزه خودشیفته منگل گوز فک میکنه من از خدامه زنش شم بدبخت انگل پوچ گه من بیام زن مرد متاهل شم گه حتی خرجمم نمیده حتی بی شرف احساسم نداره فقط عر زدن نق زدن بلده بدلخت هرزه فحاش س.ک.س پرست عن عن میزد عرعر زدن بلده