2777
2789
عنوان

دیدین کسی بخاطر افسردگی همسرش درخواست طلاق بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 21 پست

بله

متاسفانه یکی از زوج های دوست داشتنی که می‌شناختم به این دلیل متاسفانه بعد از بیش از ۱۰ سال زندگی مشترک به دلیل افسردگی خانم به طور توافقی جدا شدند

همسرشون هر کاری از دستشون براومد کوتاهی نکردن. از ایجاد شغل مورد علاقه خانم برای ایشون، سفرهای متنوع و مکرر، چشم پوشی از خواسته های خودشون به عنوان یه مرد جوون و ....

متاسفانه در نهایت بعد از اعلام قطعی نظر خانم مبنی بر عدم تمایل به بچه دار شدن و علاقه همسرشون به داشتن بچه کار به جدایی کشیده شد

هنوز از هم همه از جدایی اون زوج ناراحت هستند

تقصیر خودشه من خیلی اصرار کردم که بجای اینکه بری دکتر بگی دوز قرصات رو بیشتر کنه روزا ورزش کن تحرک د ...

میدونی قرص اعتیاد میارن دیگه نمیتونه ولشون کنه 

اگه میتونی مجبورش کن قرص ترک کنه به جاش بره باشگاه خسته میشه میاد میخوابه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی قرص اعتیاد میارن دیگه نمیتونه ولشون کنه  اگه میتونی مجبورش کن قرص ترک کنه به جاش بره با ...

همکاری نمی کنه 

الان یه کاری هست که باید ده روز پیش می رفت یه اداره ای اما انجام نمیده و پشت گوش میندازه همش

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
همکاری نمی کنه  الان یه کاری هست که باید ده روز پیش می رفت یه اداره ای اما انجام نمیده و پشت گ ...

چرا افسردگی گرفت خدایی نکرده عزیز پی از دست داده ؟ یا چی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چرا افسردگی گرفت خدایی نکرده عزیز پی از دست داده ؟ یا چی 

به طور کلی خلق پایینی داره یه مشکلاتی هم داریم که باید حل بشه اما ایشون بجای تلاش تسلیم شده 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
به طور کلی خلق پایینی داره یه مشکلاتی هم داریم که باید حل بشه اما ایشون بجای تلاش تسلیم شده 

چه حیف انشالله حالش رو به راه شه