2777
2789
عنوان

تو ده روز میشه ۳کیلو چاق شد؟

273 بازدید | 9 پست

؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. با برنامه کرفس که کالری شمار داره جلو برو حتما میشه

ببا مانکن کالری شماری میکنم بعضی وقتا

ولی چیا بخورم پرکالری باشه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
با تخمه افتابگردون

رروزی چقدر بخورم بجز تخمه چی

ببا مانکن کالری شماری میکنم بعضی وقتا ولی چیا بخورم پرکالری باشه

ماکارانی

سیب زمینی

بستنی ولی زیاده روی نکن قندت نره بالا

برنج .کلا پلوها کالری بالایی دارن

فست فود هم کالریش بالائه

صبحانه خرما و گردو بخور 

شیرموزی ک داخلش گردو و خرما و ی قاشق عسل و ی قاشق خامه باشه

برنامه رو ک نصب کنی کالری مواد غذایی دستت میاد

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

عزیزم من ژن لاغری دارم هر کاری میکردم 50کیلوم بالاتر نمیشد فقط تونستم با مولتی ویتامین ایرانی لپ بیارم وزن اضاف کنم عالیه 

هرروز صبح بعد صبحانه امگا سه بعد ناهار اهن بعد شام و کنارش غذاهای مقوی