2777
2789
عنوان

جایی ک کار میکنم...

134 بازدید | 10 پست

من فروشگاه کار میکنم فروشنده ام

۳ماهه ک باهام قرارداد نبستن 

با کسایی ک زودتر از من اومدن بستن بجز من

کلا ۱۲نفریم

همشون حق تعطیلی دارن و میتونن شیفت صبح هم باشن

ولی من الان ۳ ماهه ک ۴ عصر میرم تا ۱۱ شب

خیلی در حقم اجحاف میشه ولی سکوت میکنم چون به پولش نیاز داریم

اما دیگه خسته شدم از اینهمه فرق از اینکه همکارا بد نگام میکنن چون انگار باهاشون فرق دارم

بنظرتون برم صحبت کنم و اتمام حجت کنم یا همینطور سکوت کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک نباید بفهمن که تو پول رو میخواهی و ترکشون نمیکنی دو با حالت محترمانه درخواست کن و یه جوری وانمود ...

متاسفانه به سرپرست ها گفتم ک نیاز داریم ولی دیگه واقعا بریدم اما به بالا دستی نگفتم نیاز دارم

بگم قرارداد نمیبندین بفکر کار دیگه باشم؟

متاسفانه به سرپرست ها گفتم ک نیاز داریم ولی دیگه واقعا بریدم اما به بالا دستی نگفتم نیاز دارم بگم ق ...

نه بگو جایی صحبت کردم حقوقش خوبه درسته یک ساعت کارش بیشتره اما ارزش داره الکی مثلا تو کار پیدا کردی بعد بگو من چون اینجا راحت ترم میخواهم اینجا قرار داد ببندم اما اگه نمیتونید قرار داد بنویسین  تا خودمو ول معطل نکنم بعدش ببین چی میگه اگر ترسید و خواست بمونی پا فشاری کن اگر نه گفت مختاری خودت میدونی و غبره فشار نیار چون بیرونت میکنه