2777
2789
خب شما هم سعی کن رعایت بکنی چون روزی صبرش لبریز میشه و اون وقت خیلی بد میشه 

یه درصد فکرشو بکن مادرشوهرت یه ملکی که ۱۰۰ میلیارد قیمتش بوده رو از روی نادونی به باد داده و از طرفی یه ملک تجاری رو که ماهیانه ۱۰۰ میلیون اجارش هست رو مفت و مجانی به یکی از بچه هاش داده و اون یکی ها تو بدبختی و فلاکت دارن دست و پا میزنن و هرکدوم وقتی حرف از بدبختی میزنن مادر اصلا به روی خودش نمیاره تازه با جیغ و فریاد میگه تا وقتی من زنده هستم کسی حق نداره حق طلبی کنه ...شما باشی قاطی نمیکنی؟؟از اینکه تو فلاکت باشی و حقتو یکی دیگه بخوره و تا بخوای حرف بزنی با بدترین شکل ممکن جواب بدن؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا اگه نامزد باشیم همه چیو بهم میزدم 

من قبلا یخ ازدواج نا موفق داشتم یکم برام سخته ولی خب احساس میکنم کسی که از اول ایطوریه اخرشم خوب تموم نمیشه 

خدایا شکرت 

ببین بقول خودت میخای جدا بشی شاید دلایل مهمی هست برای جدا شدن .شرمنده اینو میگم ایا دیونه هستش .آیا معتاد هستش .آیا بیکاره .آیا فقط توهین میکنه چرا توهین میکنه علتش باید عاقلانه تصمیم خوبی بگیری از عقل خودت گوش بحرفم دیگران نده واقعا اگه مشگل مهمی نداره راحت میتونی رفع کنین ولی شوهر و تشکیل خانواده گفش نیست بری عوضش کنی

برا من خودشم می‌دونه مشکل از خانوادشه ولی سر من خالی میکنه

شوهر من برعکس شوهر شماس...میدونی که مقصر اصلی مادر و برادرش هستن ولی هیچی نمیگه بهشون..منم که قاطی میکنم میگه حق داری یذره صبر کن درست میشه ...ولی تا به کجا باید صبر کنم ..وقتی موهام عین دندونام سفید شد اون ثروت رو میخوام جیکار واقعا..الان که جوونم باید لذتشو ببرم نه اینکه با کمترین امکانات زندگی کنم که مثلا ۱۰سال دیگه زندگی راحتی داشته باشم

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
شوهر من برعکس شوهر شماس...میدونی که مقصر اصلی مادر و برادرش هستن ولی هیچی نمیگه بهشون..منم که قاطی م ...

باز شوهر شما خیلی خوبه مال من خودش که هیچی نیست خانوادش هم هیچی نیستن .ولی غرورشون سر به فلک کشیده

خدایا شکرت 

آخه دلیلش اول منشه توهین رو پیدا کن فکر ببین علت توهین چی بود ولی زود قضاوت سریع به خانواده نگو با رفتار و شخصیت  خودت و مهربانی رفع میشه مگه واقعا شرمندم اینو میگم بعضی شوهرها بیکارن معتاد هستنن یا قرص روان گردان استفاده میکنن اول ببین دلیلش چیه دکتر خودت باش