2777
2789

واسه ما برعکسه..من قاطی میکنم هرچی از دهنم در میاد به خانوادش میگم ولی اون تا الان نتونسته مثل من رفتار کنه چون عواقب بدی براش داره😉

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره واقعا . مثلا اگه من به خانوادش توهین کنم خب ممکنه اونم بکنه .  دیگه این که به موضوع بحث  و شدت توهین ربط داره . به شناختم از طرف و.... . اما در کل اجازه ندادم راحت توهین کنه و من خیلی راحت انتقاد میکنم از خانوادش اما توهین نهه

توهین خیلی بده امروز ایشان فردا شما دیگه عادت میشه هیچ چیزی نداشته باشی اما دعوا خانواده  اصلا ...

من خوشم نمیاد توهین کنم.ولی تصمیم گرفتم جدا بشم من خانوادم خیلی بزام مهمه

خدایا شکرت 

واسه ما برعکسه..من قاطی میکنم هرچی از دهنم در میاد به خانوادش میگم ولی اون تا الان نتونسته مثل من رف ...

ببین فقط اینو می‌تونم بهت بگم تو شان و شخصیت خودتو زیر سوال بردی شاید اون نتونه بهت جواب بده یا تربیتش اجازه نده و اینا ولی عملاً با این رفتارش داره نشون میده چقدر روح بزرگ و والایی داره که در مقابل این توهین تو حتی جوابم بهت نمیده خیلی زشته این کار

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بستگی داره واقعا . مثلا اگه من به خانوادش توهین کنم خب ممکنه اونم بکنه .  دیگه این که به موضوع ...

شوهر من همش گوش به حرفه ببینه مامان و خواهراش چی بهش میگن

خدایا شکرت 

متاسفانه  امروزه بعضی خانوم  ها یه عادتی دارن بخاطر خیلی چیز های ریز مثلا آرایش کردن میبینی شوهره شکاک هستش خوب باید خانوم خونه خودشوو وفق بده خودشوو آپدیت کنه بعضی شوهرا هم هستنن میبینی خانوم زن خونه آنچنان میل به اریش نداره یا کلا قبل شوهر کردن اینجوری بار آمده باید شوهر احترام بزاره 

ببین فقط اینو می‌تونم بهت بگم تو شان و شخصیت خودتو زیر سوال بردی شاید اون نتونه بهت جواب بده یا تربی ...

گل من وقتی شما نمیدونی اوضاع از چه قراره بهتره قضاوت نکنی...بله همسر من روح بسیار بزرگی داره قربونش برم..ولی در برابر من هیچی نمیتونه بگه چون خودشم خوب میدونه مادرش مقصر همه چیزه..و الا چه دختر چه پسر اگر حق با مادرشون باشه جای هیچ انتقادی رو نمیدن به هیچکس

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
گل من وقتی شما نمیدونی اوضاع از چه قراره بهتره قضاوت نکنی...بله همسر من روح بسیار بزرگی داره قربونش ...

برا من خودشم می‌دونه مشکل از خانوادشه ولی سر من خالی میکنه

خدایا شکرت 

گل من وقتی شما نمیدونی اوضاع از چه قراره بهتره قضاوت نکنی...بله همسر من روح بسیار بزرگی داره قربونش ...

هر چقدرم که پدرش بد باشه مادرش بد باشه حق نداری تو روش بهش توهین بکنی یعنی اگر هر دلیلی برای خودت میاری که این کارتو توجیه بکنی فقط می‌تونم بگم داری خودتو از چشم شوهرت کم کم می‌ندازی یه روزی به حرف من میای که خیلی دیگه دیر شده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...