2777
2789
هر چقدرم که پدرش بد باشه مادرش بد باشه حق نداری تو روش بهش توهین بکنی یعنی اگر هر دلیلی برای خودت می ...

من به اونا هیچی نمیگم و نخواهم گفت هیجوقت..جلوی شوهرم قاطی میکنم و اونم خوب میدونه حق با منه ..و دقیقا ب عکس جیزی که شما نوشتی روز به روز اعتمادش به من بیشتر و بیشتر شده 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
عزمزم من تجربی بهت میگم بخدا زندگی با مردی که مطیع و وابسته خانواده باشه خیلی سخته . تاب دلت میره تا ...

دقیقا خانوادم هم همینو میگن .میگن این امروز اینطوریه فردا به خورد و خوراکت هم کار دارن

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دلیلش اول منشه توهین رو پیدا کن فکر ببین علت توهین چی بود ولی زود قضاوت سریع به خانواده نگو با ر ...

شوهر من دلش میخواد حرف حرف خودش باشه و این اویل باره که من مخالفت کردم

خدایا شکرت 

باز شوهر شما خیلی خوبه مال من خودش که هیچی نیست خانوادش هم هیچی نیستن .ولی غرورشون سر به فلک کشیده

اینا یه-زمانی کسی بودن برای خودشون-ولی مادره همه جیزو به-باد داد هنوزم فرصت برای پیشرفت هست ولی بخاطر یکی از بچه هاش پا گذاشته تو این یکی ها که یکیش ما هستیم

یه درصد فکرشو بکن مادرشوهرت یه ملکی که ۱۰۰ میلیارد قیمتش بوده رو از روی نادونی به باد داده و از طرفی ...

چی بگم ؟ عملا حق داری  ولی حداقل جلوی همسرت هیلی توهین نکن اون خودش قطعا میفهمه خانوادش بد کردن 

یه درصد فکرشو بکن مادرشوهرت یه ملکی که ۱۰۰ میلیارد قیمتش بوده رو از روی نادونی به باد داده و از طرفی ...

حالم بهم میخوره ازاین پرماجرای که تا زنده‌اند میبینن بچشون تو بدبختی هستش و کمکش نمیکنن آخه نفهم چرا باید کاری کنی که بچه آرزوی مرگتو کنه یا اینکه مالی که الان به دردش میخوره ۱۰سال دیگه به چه دردش میخوره

دقیقا خانوادم هم همینو میگن .میگن این امروز اینطوریه فردا به خورد و خوراکت هم کار دارن

دقیقا . خیلی سخت تر از اون چیزی هشت که تصور میکنی . مثلا حتی اختیار نداری برای آخر هفته خودت برنامه بریزی چون شوهرت تابع کسان دیگه هست .  محبت شوهرت بیش ار مال اوناس . میخوایین برین جایی دوتایی نیستین

حالم بهم میخوره ازاین پرماجرای که تا زنده‌اند میبینن بچشون تو بدبختی هستش و کمکش نمیکنن آخه نفهم چرا ...

دقیقا .تازه خودش به خوبی و خوشی می‌تونه بده که بعد مرگش نخان بچه ها سر ارث باهم دعوا بگیرن

خدایا شکرت 

چی بگم ؟ عملا حق داری  ولی حداقل جلوی همسرت هیلی توهین نکن اون خودش قطعا میفهمه خانوادش بد کردن ...

همیشگی نیست وقتایی که فشار اقتصادی واقعا عصبیم میکنه قاطی میکنن چون حقمون این نیست که یکی سالی ۶ ۷ میلیارد به بالا درامد داشته باشه از مغازه-ای که حق همه ی ماس و یکی مثل ما که باید با کمترین امکانات زندگی رو بچرخونیم که تا اخرماه کم نیاریم و سرسال ماتم بگیریم با صاحبخونه چجوری کنار بیایم...هیچوقت نمیگذرم از تک تکشون😔