2777
2789
حالم بهم میخوره ازاین پرماجرای که تا زنده‌اند میبینن بچشون تو بدبختی هستش و کمکش نمیکنن آخه نفهم چرا ...

خدا نگذره از این پدرمادرا...

میدونی از این میسوزم که بخاطر رفاه عزیز دردونش ماهارو تو فلاکت نگه داشته تا عزیز دردونش تو بهترین محل زندگی کنه لباسای مارک از ترکیه سفارش بدن بهترین سفرهارو بره با زن بچش،تا سس داخل یخچالش برند خارجی باشه..فیس و افاده ی عروس جون جونیش خفه کنه ماهارو...میدونی اینا همه درده 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
میبینی عزیزم مطمئن باش. جوریه که خودشم متوجه میشه برا چیع

امیدوارم تا اون موقع زنده باشم و عین سرب داغ این دردای این روزامو بریزم تو حلقشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نگذره از این پدرمادرا... میدونی از این میسوزم که بخاطر رفاه عزیز دردونش ماهارو تو فلاکت نگه داش ...

موقع زمین‌گیر شدنش همون پسرو عروسش تف نمیندازنن تو صورتش 

😔😔😔😔😔

خدابزرگه انشالله بهتون رحم میکنه یعنی انشالله بهمون رحم کنه

موقع زمین‌گیر شدنش همون پسرو عروسش تف نمیندازنن تو صورتش  😔😔😔😔😔 خدابزرگه انشالله بهتون ر ...

همین ۶ ماه پیش پسرو عروسش رفتن مسافرت و برگشتن مادر روحشم خبردار نشد..اونوقت ما عین احمقا میخواستیم بریم مسافرت گفتیم مادره رو برداریم ببریم روحیه ش عوض بشه(پدرش مریضه زندگی نباتیه) ۲ روز بعد از اینکه از مسافرت برگشتیم از دماغمون دراورد از صفر تا صدش ایراد گذاشت رو همه چی

واقعا به عنوان خواهرم خیلی ناراحت شدم وقتی پیامت رو دیدم .بعضی وقت ها دختر های امروزی چشم در چشمی زیادی دارن از همه لحاظمثال فلانی چرا داره ما نداریم یا مسائل عاطفی اگه خیانتی از طرف شوهرت دیدی راحت میتونی دلیلشو ازش بپرسی دیدی واقعا مشکل رو نمیشه حل کرد اون وقت اما با عقل و منطق چون تشکیل خانواده گفش نیست عوض کنی بخصوص بچه هم داشته باشی اگه مورد حادی داره نمیشه ترک کنه من بهت حق میدم کلا دولت هم بهت حق میده ‌لی عجله نکن 

توهین خیلی بده ارزش و شخصیت خانواده دو طرف باید حفظ بشه متاسفانه امروزه خانواده‌ای بخصوص مادرها حالا بقول شما مادر شوهرت دخالت میکنه حالا دلیلش بماند .اول اینگه منزل جدا دارین شوهرت کار داره هر چند خانواده خودشوو دوست داشته باشه برعکس هم باید خانواده محترم  حضرتعالی هم  احترام بزاره اینجوری بگم دو پدر دو مادر من تو خانواده خدا رو شگر ورزش حرفه ایی با قرارداد عالی دارم بستگی به تیم ها داره چقدر تمدید کنم مجردم اما یخ چیزهای تو ذهن خودم گذاشتم یکی فعلا ازدواج ممنوع اهل دوستی اینا اصلا نیستم فقط تمرکزم رو ورزش و تیم هستش خدا رو شگر اینقدری دارم ۷ هفت پشت خانوادمو تامین کنم ولی هیچ وقت مغرور نمیشم تیپ ساده میزنم چادری که نیستم ‌لی تیپ ساده ماشین های که داشتم همش هیوندا شاسی بلنده بوده و هست ولی دوستان بخدا هیچی برای انسان از خانواده مهمتر نیست من به ازدواج اعتقاد دارم ولی فعلا تمرکزم رو پیشرفت ورزش حرفه ای هستش امیدوارم مشکلت حل بشه کاری هم داشتین در خدمتم

فقط یه چیز میدونم زن خوب نعمته شوهر خوب نعمته باید احترام خانواده ایی که الان تشکیل دادین حفظ بشه دروغه بگیم دعوا پیش نمیاد اما زیادش بده توهین کلا زشته ولی یجز هیچ کس آخر سر برای کسی نمی‌ماند بجز خانواده که الان هستی شما شوهر کردین آینده رو بسازی پس بمان بساز درسته اشتباهی کرده اگه خیلی زیاده اون بحث اش جدا هستش اما اگه کم بوده عصبانی بوده خسته بوده شما ببخش اما اگه کار همیشگی هستش تصمیم عاقلانه و منطقی بگیر عزیزمی گلم

شوهرت مادرش شده همکاره شما درسته .یه سوال خداوکیلی خانواده خودت چی میگن تو زندگیت دخالت میکنن مثل ایشان اگه خانواده  محترم  شما دخالت نمیکنن ایشان هم تشکیل خانواده دادن آخرش اولش زن و بچه اش براش میمانه آخرش مادرش که میره از این دنیا گی میمانه خودت شوهرت و بچه هات اگه راهی داره گذشت کن صبور اول مادرش ببین حرفش چیه مادر رو حهر کسی دوست داره اما نه دیگه دخالت کنه چون زن خانواده حساسه زن حق داره چون مستقل شدین آینده درست کنین خانواده تشکیل دادین من حق میدم بهت ایشان یه جورایی سرباز مادرشه که اینکار اشتباه هستش فقط امیدوارم با تمرکز و عاقلانه تصمیم خوبی بگیری ...