2777
2789
عنوان

قدپسرم کوتاهه

210 بازدید | 28 پست

۵سالشه قدش۱۰۱ وزنش۱۴/۲۰۰

واقعادموندم چکارکنم دیگه ویتامین میدم هرشب یک لیوان شیرمیدم بهش 

ویتامین دی هم مصرف میکنه اما خیلی لاغره 

من بیشترنگران قدشم 

کسی به بچش پدیا شورداده نتیجه گرفته باشه؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرتون ۱۴ کیلوعه؟

آره😢😔

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

دکتر ببر سرخود چیزی بهش نده 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

سنش کمه خیلی از بچه ها یهو قد میکشن اگه شما و همسرتون قدتون کوتاه نیست احتمال قد بلندی بچه زیاده

ورزشهایی که رشد قد و تحریک میکنه ثبت نامش کن اگرهم خیلی ذهنت درگیره ببرش پیش یه متخصص غدد ولی سر خود بهش هیچ قرصی نده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببرش دکتر تعدیه خوب تا قبل از بلوغ حل میشه

دکترتغذیه بردم به همه چیزهایی که گفت عمل کردم 

بهش آل آرژنین دادم سانستول دادم ویتامین دی دادم فقط دوسانت قدش اضاف شده وزنش تغییری نکرده اشتهاشم خوبه 

آخی🥲 خدا حفظش کنه 

ممنون عزیزم

سنش کمه خیلی از بچه ها یهو قد میکشن اگه شما و همسرتون قدتون کوتاه نیست احتمال قد بلندی بچه زیاده ور ...

قد و وزنش موقع تولدخوب بود تا دوسالگی که شیرخودمو میخورد عالی بود بعد ازدوسالگی کلا ۳کیلواضافه کرده یعنی سالی یک کیلو 

من قدم نزدیک به ۱۶۰همسرم ۱۸۰قدشه 

دکترتغذیه بردم به همه چیزهایی که گفت عمل کردم  بهش آل آرژنین دادم سانستول دادم ویتامین دی دادم ...

نه ی مدل امپول هایی هست ک خارجیه ما تو شهر خودمون ی پزشک هست ک خیلی عالیه میخوای من اسمش رو بگم شمارش رو بگیر تلفنی حرف بزن باهاش اسمش سلماز ایمن هست کارش عالیه

ذقیقا مشکل منو داری

اگه ژنش باشه هرکاری کنی خرج کنی فایده نداره

شوهرمن میگه ژن خودش بوده الان شوهرم بلندترین فرد خانوادشه درخالی که تو بچگی از همه ریزتر بوده

تاپیک منم دراین مورد بخون خواستبثی