ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فعلا زوده که بدونی قدش چجوری میشه خیلی از بچه ها رو دیدم تو 12 ،13سالگی یهو قد کشیدن، دو سال قبل از بلوغش ببریش دکتر با قرص و مکمل بهت کمک میکنه تو بیشتر مواقع هم قرص منیزیم تجویز میکنن
ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
میدونی موقع تولد قدو وزنش از هم سن وسالیاش بیشتر بود الان دختردوستم که دقیقا با پسرمن هم سن وسالن ازپسرمن بیشتره بااینکه قبلا پسرم چندسانت ازاون قدش بلندتربود
ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
من وزن برام مهم نیست نگران قد پسرمم قدپسرشما خوبه؟ پسرمن قدش روی نمودارنارنجیه
پسر من تا قبل از ۱۱ سال خوب بود الان سه ساله وزن نداره قد اضاف کرده ولی بازم از همسنهاش کوتاه تره دخترم از همسنهاش بلندتره بستکی به ژن داره شاید یکدفعه جهش رشدی داشته باشه سالهای آینده زیاد بهش گیر ندید