2777
2789
عنوان

قدپسرم کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست
دکترتغذیه بردم به همه چیزهایی که گفت عمل کردم  بهش آل آرژنین دادم سانستول دادم ویتامین دی دادم ...

ژنش ظریفه عزیزم. غصه نخور. 

بچه های منم همینطوری ن. خودم و شوهرم ظریفیم. 

منم خیلی تقویتشون میکنم و دکتر بردم ولی فایده نداره. تغذیه شوننم خوبه. 

ژن کوتاهی رو داره؟ چیزهایی که من میدونم ساعت خوابش قبل ۱۰باشه.تغذیه سالم. من مکمل استفاده نمیکنم ب ...

من قدم کوتاهه اما همسرم قدش بلنده نه همه خانواده پدریش قدبلندن از طرف خانواده من فقط منم که قدم ۱۵۹هست 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قد و وزنش موقع تولدخوب بود تا دوسالگی که شیرخودمو میخورد عالی بود بعد ازدوسالگی کلا ۳کیلواضافه کرده ...

مادرها عادت دارن نگران رشد بچه باشن مخصوصا بچه اول،

فعلا زوده که بدونی قدش چجوری میشه خیلی از بچه ها رو دیدم تو 12 ،13سالگی یهو قد کشیدن، دو سال قبل از بلوغش ببریش دکتر با قرص و مکمل بهت کمک میکنه تو بیشتر مواقع هم قرص منیزیم تجویز میکنن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ژنش ظریفه عزیزم. غصه نخور.  بچه های منم همینطوری ن. خودم و شوهرم ظریفیم.  منم خیلی تقویت ...

میدونی موقع تولد قدو وزنش از هم سن وسالیاش بیشتر بود الان دختردوستم که دقیقا با پسرمن هم سن وسالن ازپسرمن بیشتره بااینکه قبلا پسرم چندسانت ازاون قدش بلندتربود

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
مادرها عادت دارن نگران رشد بچه باشن مخصوصا بچه اول، فعلا زوده که بدونی قدش چجوری میشه خیلی از بچه ه ...

منظورم قرص زینک بود اشتباهی نوشتم منیزیم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

پسر من تو ۱۳ ساله فقط ۲۲ کیلوعه 😥😥😥

من وزن برام مهم نیست نگران قد پسرمم

قدپسرشما خوبه؟

پسرمن قدش روی نمودارنارنجیه

من وزن برام مهم نیست نگران قد پسرمم قدپسرشما خوبه؟ پسرمن قدش روی نمودارنارنجیه

پسر من تا قبل از ۱۱ سال خوب بود الان سه ساله وزن نداره قد اضاف کرده ولی بازم از همسنهاش کوتاه تره دخترم از همسنهاش بلندتره بستکی به ژن داره شاید یکدفعه جهش رشدی داشته باشه سالهای آینده زیاد بهش گیر ندید

ذقیقا مشکل منو داری اگه ژنش باشه هرکاری کنی خرج کنی فایده نداره شوهرمن میگه ژن خودش بوده الان شوهر ...

عزیزم بچتون چندسالشه؟مکمل ودارودادین بهش؟؟

پس ژن بلندی داره. هله هوله و محصولات کارخونه ای زیاد میخوره؟

قبلا آره الان یکسال شایدبیشتره که بهش نمیدم یادرحدکم

۱۲ ونیم سالشه .تاپیک زدم قبلا  بخون شاید به دردت بخورد

عزیزم هرچی میگردم تایپیکت رونمیبینم