2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک آبجیم 😭😭😭

872 بازدید | 30 پست

بچه ها ده سالشه یه هفتس متوجه شدیم مبتلا شده نوع یک سه روز ای سیو بود چهار روز بخشه و قراره مرخص بشه

داریم دق میکنیم

حس میکنیم دیگه روزای خوب رفت چیکار کنم

آیا خوب میشه؟

دکتر بهش انسولین داره فعلا 

خیلی ناراحتم مدام کارم شده گریه

کسی بوده از بچگی اینطور باشه؟الان چند سالشه 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نوع یک درمان نداره 

باید کنترل بشه تو خوردن دیگه نگران نباش 

سن دیابت خیلی اومده پایین 

خیلیا ممکنه داشته باشن ولی خبر نداشته باشن 

ی مدت بعد عادی میشه براتون 

فقط تو خوردنش حواستون باشه چون بچه س و دلش خوردنی میخواد یواشکی نخوره قندش بره بالا 

ی ورزش بتونه بره خوبه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
عزیزم به جای گریه و زاری خداروشکر کن که قابل کنترله و با انسولین مثل همه ی آدمها زندگیشو میکنه گنده ...

خیلی غصه میخوریم از این به بعد چیکار کنیم تو مدرسه اینا سختشه😭

وای حالش خوبه اوکیه همه چی؟😔

آره بابا فقط باید زود غذاشو بخوره اگه دو ساعت بعد تازه به فکر غذا باشه قندش میزنه پایین و اینجور موارد خرما میخوره میگه بهترین چیزیه که سریع قندو میبره بالا اصلا دکتر به مامانم گفته بود ی کیلو شیرینی بخوره ولی غصه نخوره آخه از غصه مامانم قند گرفت غصه باباش که تازه مرده بود