2777
2789

بچه ها من خیلی با وجود همسر عزیززززم و دو تا پسرای گلم احساس غریبی نمیکنم.ولی ماه رمضون فرق داره 

همه میرن خونه همدیگه.

صاحب خونمون هر روز مهمون دارن و دختراش خونشون هستن  هستن منم دلم میخواست الان خونه بابام مهمون بودم 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده همسرم هستن 

ولی انگار نیستن 

فقط همسرم ودارم خدا نگهش داره کم نمیذاره😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ای بابا خیلی باداشتن پدرومادر هم جایی نمیرن و همیشه تو خونه خودشون هستن میدونم عزیزم سخته ولی خودت به خودت روحیه بده افطار درست کن شامم یک چیز سبک درست کن با شوهرت و بچه هات برید بیرون پارکی جایی 

👼پسرم تاج سرم 👼

با کسی رفت و امد ندارید ؟ همکاری دوستی کسی ؟ ما ام غریبیم ولی فقط با یکی از همکارای همسرم رفت و امد داریم اونا ام مث خودمونن در ماه یک شب اونا دعوت میکنن یک شب ما مثلا روز اول ماه رمضان من اونا رپ دعوت کردم اونا واسه شب جمعه مارو دوعوت کردن

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...

من مامانم گفت راه دور ازدواج نکن وگرنه زنگ بزنی بگی دلم تنگ شده میکشمت😂منم از ترسم هیچوقت دلتنگ نشدم زیاد😊😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم چند روز پیش شهرمون بودم وافطاری فامیلی  

از روزی که اومدم بیشتر دلم میخاد که اونجا بودم  خیلی خوش گذشت درکت میکنم  

فامیل شوهرمم خیلی اهل افطاری نیستن  نهایت اینه که شبای قدر افطار بدن

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍