2777
2789

سلام توروخدا بچه ها من از یکی کد گرفتم با شمارش اومدم نی نی سایت تا مشکلمو حل کنم الان طرف پیجشو میخاد{

میشه برام تاپیکامو گزارش بزنید ب ازای هر کدوم منم براتونحمد میخونم اگه قابل بدونید. فقط ریپ بزنید تعداد بگید ک من بخونم مرسی❤😘

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتره با یه لحن قشنگتر بگی

مثلا بگی آقای خونه خانمتون اینارو احتیاج داره اگر میشه تهیه کنید ... یا یکمی خلاقانه تر : قربان دستای زحمتکشت بیزحمت اینارو تهیه کن اومدنی خیلی احتیاجشون دارم

الان نگید اینا چیه لوس میشه یا پررو میشه نه امتحان کنید یه مدت می‌بینید که خودش پا پیش میزاره برا خرید کردن 

لحن حرف زدن خیلی تاثیر داره 😁

بلده با خنده و شوخی از زیرش در بره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......