2777
2789
عنوان

برادر شوهر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 52994 بازدید | 79 پست

بره از همون دوست دختراش بگیره یکی مث خودش 

آدما بعد ازدواج بدتر میشن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو پیدا کنید ک گذتش براش مهم نباشع و نسبت ب این چیزا بیخیال باشه ولی ب نظر من این افراد اهل زندگی نیستن 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

هرچی هم باشه ربط نداره خودت دخالت نده داخل اینجور چیز ها فردا میخورن به مشکل هی دارن بگن فلانی پیدا کرد کار فلانی بود میشه داستان دردسر برای خودت فقط 

اولا که زن واجب نیست حتما بگیره دوما خودش سالمه پیدا کنه و آشنا بشه سوما مامانش چیه پس

چرا یکی از همون دوست دختراشو انتخاب نمیکنه 

والا دختر سر به راهی که پاشو کج نزاشته حیفه برای چنین مردایی، حتی اگه توبه کرده باشه چون گذشته آدم شخصیتشو میسازه و قطعا روی رفتارو شخصیتش و جهان بیتگتیش اثر دارهق

و قریب به اتفاقشون گذشته قشنگشون ولشون نمیکنه... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

استارتر به مادرشوهرت بگو خودش به واسطه زنگ برنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخلاقش خوبه خوش تیپه ولی ول خرجه رفیق بازه مادر شوهرم میگه اگه ازدواج کنه درست میشه

بی منطق ترین جمله دنیا بی شک همینه انگار مثلا دختره تعمیر کاره جنس خراب اینارو درست کنه تو هم لطفا واسطه نشو من خیلی آدمارو دیدم به نیت خیر واسطه شدن تهش ازدواجشون بد بودنی اون بیچاره رو نفرین میکنن:/

کاری به این ندارم که اگه تو واسطه بشی خوشی هاشون مال خودشونه و موقع مشکلات بدوبیراهش ماله تو 

ولی اگه پسرمجرد اهل زندگی  و تعهد نباشه دین اون دختر گردن شماس چونخشما خبر داشتی و واسطه شدی مادر شوهرتون اگه گفت درست میشه اطمینان ندید چون فقط احتمال داره یک درصد درست نشه

شوهرم و مادرش اصرار دارن به اون واسطه زنگ بزن پیدا کنه

توروخدا شماره واسطتو بده من واسه برادر شوهرم میخام بااین تفاوت که برادر شوهر من ماااااهه بخدا 😅

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

آره چرا که نه،،،

اگه میدونستی واسطه برای ازدواج چقدر کار پسندیده و پر سود معنوی ای هست اینو نمی پرسیدی ،،،

ولی شرایطی داره اول اینکه بعد معرفی به دو طرف باید بسپاری خودشون تحقیق جداگانه هم انجام بدن 

بگو من فقط معرفی میکنم تحقیق و پرس و جو با خودتون 

اینجور هم نباشه که خودت نشناخته معرفی کنی ،،نه فقط برای اینکه بعدا مسیولیت خوب یا بد بودن رو گردن شما نندازن حتما بگو خودشون بعد مطمئن شدن پا پیش بذارن

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم