2777
2789
عنوان

برادر شوهر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 52994 بازدید | 79 پست
خیلی میترسم ولی شوهرم هی میگه چی شد به واسطه زنگ زدی منم گفتم شب میزنم میخواستم کمک بگیرم

شما واسطه بشین دیگه اون گای خانواده دختر هست که شناخت پیدا کنن 

خیلی از خانواده ها مشکلی ندارن

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا شماره واسطتو بده من واسه برادر شوهرم میخام بااین تفاوت که برادر شوهر من ماااااهه بخدا 😅

من خودم با واسطه شدن موافقم اما کسیو معرفی کنین که خودتون ازش یه شناختی داشته باشین. مثلا دوست خانوادگی یا همسایه. این موردایی که با چند واسطه معرفی میشن معمولا جالب از آب درنمیان. من 20، 30 تا خواستگار اینطوری داشتم. بعضی واسطه ها که فقط میخوان دو نفرو به هم معرفی کنن. هیچی براشون مهم نیست.

خواهرم شرایط برادر شوهرت بنظر من اصلا خوب نیست بخصوص رفیق بازیش ک اصلا درس نمیشه شوهر منم رفیق بازه الانم بخاطر این رفتارهاش باهم قهریم هر چی میگم فقط دو سه روز رفیقاشو کنار میزاره بعد چند روز دوباره میره سراغشون 

رفیق بازیش در چه حد بود فقط بخاطر رفیق بازی جدا شدی ؟

از اول زندگیم یکسره اصلا اگر بگم چقددر زیاد باونمیکنی 

شب دوساش با زناشون میخوابیدن خونه ما من متنفررربودم بخوابم خونه دوسش .‌‌..

بعدم هرررررشب میرفت بیرون با رفیقاش دیگه فرقی نمیکرد ساعت اا بود تا ۸و۹ 

بعضی وقتا تا سه و اینا نمیاومد😔

دیگه ذله شد۷ بودم 

خوب مشکلات دیگه هم بود ..

قبل گفتنت ! حتی اگر ایده آل ترین مرد بود  لطفا باعث آشنایی هیچکس نشید!

چرا؟ ما مجردا امیدمون به معرف هاست که یه خواستگار بیاد.

ثواب هم داره. امر خیره دیگه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
از اول زندگیم یکسره اصلا اگر بگم چقددر زیاد باونمیکنی  شب دوساش با زناشون میخوابیدن خونه ما من ...

شوهر منم رفیق باز البته من زیر بار نمی‌رم همراهش برم جمع های رفیقی اونا بشینن مشروب بخورن ما هم تماشا کنیم حرص بخوریم ترجیح میدم نرم هر چند بیشتر مجردی میرن 

شوهر منم رفیق باز البته من زیر بار نمی‌رم همراهش برم جمع های رفیقی اونا بشینن مشروب بخورن ما هم تماش ...

اذیت نمیشی زیاد میره ؟

اگر کمم خواستی بزن نت حاج اقا حسینی ایتا خیلی نتیجه گرفتند انشاالله که حل بشه 

خواهرم شرایط برادر شوهرت بنظر من اصلا خوب نیست بخصوص رفیق بازیش ک اصلا درس نمیشه شوهر منم رفیق بازه ...

منم از این میترسم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
وااای دقیقا برادرشوهرمن جداشده همش به اون واسطه فحش میدن

منم برا همین به شوهرم گفتم من واسطه نمیشم درسته ناراحت شد اما میگذره

از اول زندگیم یکسره اصلا اگر بگم چقددر زیاد باونمیکنی  شب دوساش با زناشون میخوابیدن خونه ما من ...

خیلی سخته

چرا با دوست دخترش ازدواج نکرده؟

اونا فقط ازش سواری میگیرن پول خرج میکنه براشون انگار واقعا نمیخوانش

حالا مجردی کارهایی کرده مهمه از نظر شخص من... ولی الان چطوریه؟ آیا واقعا قصد زندگی داره؟ تنوع طلب ...

واقعا منم میترسم سر همین روابط تنوع طلب شده باشه خودش میگه میخوام زن بگیرم و فلان اما خوب یه طرف قضیه اینه که ایشون از نوجوانی تا الان کلی دوست دختر داشته

عزیزممم اول ببین برادر شوهرت میخواد یانه که به  اون خانم واسط زنگ بزنی  بعدش هم به اون خا ...

بله شوهرم حرف زده گفته میخوام 

مادر شوهرمم میگه تو فقط به واسطه ای کا میشناسی زنگ بزن با هم بریم ببینیم و فلان ولی خوب اون واسطه یکی از فامیلهای منه