2777
2789

مارک ورامین و بهار تا حالا خریدیم اما یه بوی بدی میده 

با وجود اینکه از فروشگاه های بزرگ و معتبر خرید میکنیم 

گاهی بو نمیدن گاهیم بو میدن البته وقتی خام هست بو نمیده بعد از اینکه داغ شدن بو بد میدن 

واسه شماها هم همینطوره ؟

کسی می دونه علتش چیه ؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا روغن مخصوص سرخ کردنی نگیرید اینا اصلا خوب نیستن همون عادی رو بگیرید پخت و پز، سرخ کردنیه واقعا آشغاله

اگرم پول دارید که از روغن گیری‌ها روغن کنجد زیتون افتابگردون اینا بگیرید از این محلیا 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آخه میگن پالم داره 

برعکس

برادرشوهرم، دوستانش پزشک هستن، باهاشون صخبت کرده بودن، گفته بودن، روغن حیوانی بهتره، و جامد

مایع هااصلا نخورید، مایع بدون پالم نداریم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کلا روغن مخصوص سرخ کردنی نگیرید اینا اصلا خوب نیستن همون عادی رو بگیرید پخت و پز، سرخ کردنیه واقعا آ ...

من از آشپزی چیزی سر در نمیارم 😅

یعنی از روغن پخت و پز میشه واسه سرخ کردن استفاده کرد ؟

برعکس برادرشوهرم، دوستانش پزشک هستن، باهاشون صخبت کرده بودن، گفته بودن، روغن حیوانی بهتره، و جامد ...

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز 

والا مشکل اینجاست که پدرم چربی خون و کبد چرب و... داره قندش لب مرزه بخاطر پدرم نمی تونیم روغن حیوانی مصرف کنیم 

ما هم اصلا سعی میکنیم چیز سرخ کردنی زیاد نخوریم ولی گاهی دیگه مجبوری پیش میاد