2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم توش موندم

3340 بازدید | 116 پست

دیشب خونه ی مادر شوهرم بودیم.جاریمم بود.بعذ حرف تولد شد دختر جاریم گفت تولدم سه شب دیگس و منم تولد میخوام و این حرفا..جاریممم گفت باشه برات تولد میگیرم میگم عمو اینا یعنی ما هم بریم خونشون برا افطار.بعد من احمق گفتم کیکش با من و من درست میکنم..خلاصه خداحافظی کردیم..تو راه برگشت به خونه شوهرم گفت این چرت و پرتا چیه گفتی.چرا حرف کیک زدی.چرا گفتی تولذ بگیرن.حالا فک کردی کیک درست کنی دیگه بسه.باید کادو هم بدیم و ...منم تا خونمون فقط اشک زیختم و خودمو لعنت کردم‌.‌.اخه هیچ کی نیس که بگه کاش لال میشدی و حرف نمیزدی.بخدا اصن من پیشنهاد تولد ندادم..الانم اصلا نه دلم میخوادذبرم نه عمرا دیگه کیک درست کنم..همشون برن جهنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زنگ بزن بگو ببخشید من شام جایی دعوتم نمیتونم بیام گفتم خبر بدم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

حالا چی میشه کیک ببری یه کادوی ارزون هم بخری در حد 20 30 تومن. یه تیشرتی چیزی😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

وا گريه يعني چي؟!!!! بعدم شوهرت حالش خوب نيستا چرا نبايد ميگفتي؟!! خوب كيك درست كن برو كادو هم همون كيكت باشه والااا،

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اخه نمیدونی با خوشحالی اومدم نشستم تو ماشین..بعد شوهرم خیلی با لحن بدی باهام حرف زد.بد جور تحقیر شدم ...

آخی بمیرم برات. حالا خوبه برای خانواده ی خودش ارزش قائل شدی. حالا هم اشکالی نداره یه کیک و یه هدیه ببر پولش زیاد نمیشه