2777
2789
عنوان

خونه با۴۰ملیون

738 بازدید | 20 پست

زور خودمو زدم کار کردم خواهرمم کار کرد یدونه ربع سکه هم داریم سر جمع شاید بشه۴۰تومن خونه تو دیوار نگاه کردم تو این قیمت بود ولی اجاره ها بشدت بالا هرچی به مامانم میگم من و آبجی و داداش میریم کار میکنیم اجاره میدیم میگه نه اجاره ها خیلی بالاست نمیشه پول آب و برق هم هست شما هم که درس می‌خونید می‌ترسه من میگم تو کوچه خیابون بیفتیم بهتره چیکار کنم خستم😔

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مگه کجا زندگی میکنین و نظر مادرت چیه میگه کجا برید ؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اجاره‌ها چقدره؟ الان کف حقوق توی شهرهای کوچیک پنج تومنه، اگه سه نفر کار کنن میشه از پس اجاره براومد به نظرم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
اجاره‌ها چقدره؟ الان کف حقوق توی شهرهای کوچیک پنج تومنه، اگه سه نفر کار کنن میشه از پس اجاره براومد ...

۴تومن پنج تومن میگه زیاده مامانم هرچی بهش میگم گوش نمی‌ده میگم خودتم برو کار کن میگه نمیتونم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
۴تومن پنج تومن میگه زیاده مامانم هرچی بهش میگم گوش نمی‌ده میگم خودتم برو کار کن میگه نمیتونم

از پسش برمیاین، نگران نباش. من یه شهر کوچیک توی جنوب زندگی میکنم، حداقل حقوق پنج تومنه اینجا. اگه شهرهای بزرگ باشین، حقوق بیشتر هم هست. راحت میشه توی رستوران‌ها و فروشگاه‌ها کار پیدا کرد. واقعا این مبلغ اجاره رو میشه پرداخت کرد، اصلا نترسین.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴