2777
2789

من به لباسم کفش پاشنه بلند مشکی پنج سانتی میومد. منم محل کارم رفتم که موسسه هست. حالا میگم شاید واسه موسسه باید اسپورت میپوشیدم. صدای تق تقش خیلی ضایع هست؟؟؟ به لباسم که خیلی میومد

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه رفتی عروسی یا کافه که ست زدی

محل کار باید اسپورت پوشید

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وای میگم نکنه ضایع بودم؟؟

نه بابا ضایع چیه کفش پاشنه بلند کجا ضایعست؟ من یه روزی معلم شم فقط پاشنه بلند میپوشم خوشم میاد😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

نه بابا ضایع چیه کفش پاشنه بلند کجا ضایعست؟ من یه روزی معلم شم فقط پاشنه بلند میپوشم خوشم میاد😁

اخه معلم نیستم. کت مازراتی مشکی با شلوارش. کفش پاشنه بلند مشکی پوشیدم. اونجا کلاس داشتم. صدای تق تقش فقط

لباسم رسمی بود شاد و .... نبود. کت مشکی

استایلت کاملا درست بود من خودم این سبک استایلا رو خیلی میپسندم مخصوصا کفش چرم باشه شلوارم دمپا 😍

اخه معلم نیستم. کت مازراتی مشکی با شلوارش. کفش پاشنه بلند مشکی پوشیدم. اونجا کلاس داشتم. صدای تق تقش ...

حساسیا اگه حساسی نپوش من خودمم موسسه ی برادرم کار میکنم گاهی وقتا کت و شلوار با کفش پاشنه بلند میپوشم یه وقتاییم اسپرت ولی وایب مثبتی که از استایل اولم میگیرم خیلی بیشتره چون استایل خانمانه بهم میاد😁

حساسیا اگه حساسی نپوش من خودمم موسسه ی برادرم کار میکنم گاهی وقتا کت و شلوار با کفش پاشنه بلند میپوش ...

با شال میپوشی؟ چند سالته؟