2777
2789
عنوان

آگاهی کودک برای ""حفظ حریم شخصی""

| مشاهده متن کامل بحث + 8458 بازدید | 102 پست
❤️🌼چشم حتما  الان میزنم اگه سوالی بود بپرسید اونجا

مر سی عزیزم واقعا وقت می‌گذارید 💚🤲

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مر سی عزیزم واقعا وقت می‌گذارید 💚🤲

تازه وقتم ازاد شد اومدم اینجا ،چون چند نفری برام پیام گذاشته بودن خاستم جواب بدم ،تامیک جدید رو گذاشتم جانم 

سوالی بود برام پیام بزارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه وقتم ازاد شد اومدم اینجا ،چون چند نفری برام پیام گذاشته بودن خاستم جواب بدم ،تامیک جدید رو گذاش ...

مرسی عزیزم سوال گذاشتم هر چند انقد سوالام زیاد ولی خوب سعی دارم اون مهم تره همیشه بپرسم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

هر سوالی بود بپرسید ،تا حایی ک ببینم حتما ج میدم 

ممنون عزیزم میزارم شبی یکی که شما ادیت نباشید برای بقیه وقت بزارید 

عزیزم چرا کلاس نمیبریش ؟ با تو خونه موندن و شنیدن حرف مامان بابا بچه جسور نمیشه

سلام خوب هستید 

پسر من آسپرگر خفیف هست 

هماهنگی عضلاتش بسیار ضعیفه 

پس چجوری میتونم کلاس ورزشی بفرستمش که الان که توی بلوغه ذهنش راحت باشه

سلام خوب هستید  پسر من آسپرگر خفیف هست  هماهنگی عضلاتش بسیار ضعیفه  پس چجوری میتون ...

سلام عزیزم

آسپرگر مشکل خبلی خاصی نیست ک ما بچه رو از بقیه جدا کنیم 

اتفاقا بخاطر ضعف عضلات و هماهنگیش باید ورزش کنه 

سلام عزیزم آسپرگر مشکل خبلی خاصی نیست ک ما بچه رو از بقیه جدا کنیم  اتفاقا بخاطر ضعف عضلات و ...

اصلا نمیتونه شما فکر کن نمازم که میخواد بخونه بعد از سجده که پاها رو میذاریم روی هم که تشهد بخونه نمیتونه میگه پاهام درد میگیره

اصلا نمیتونه شما فکر کن نمازم که میخواد بخونه بعد از سجده که پاها رو میذاریم روی هم که تشهد بخونه نم ...

خب عزیزدلم باید رو عضلات کار شه 

وگرنه قوی نمیشه ....

مربی کارشو بلده ....

پسر خودم باشگاه میره ،بعضی ازبچهها ضعف عضلات دارن میان ،یسری تمرینات هم توخونه دارن ،من میبینم پیشرفتشون چقدر خوبه 

سلام عزیزم آسپرگر مشکل خبلی خاصی نیست ک ما بچه رو از بقیه جدا کنیم  اتفاقا بخاطر ضعف عضلات و ...

آره خیلی خاص نیست 

ولی همینکه توی جمع یهو بی پروا حرف میزنه آدم رو خجالت میده یا نمیتونه یه رابطه دوستی رو نگه داره و همش درحال تنشه خیلی آزار دهنده هست

آره خیلی خاص نیست  ولی همینکه توی جمع یهو بی پروا حرف میزنه آدم رو خجالت میده یا نمیتونه یه را ...

پیگیر درمانش هستید ؟

داروی خاصی مصرف میکنه ؟

چندسالشه و از کی تشخبص داده شد؟

پیگیر درمانش هستید ؟ داروی خاصی مصرف میکنه ؟ چندسالشه و از کی تشخبص داده شد؟

پیش دبستانی که کفتن بیش فعاله 

کلاس اولش که گفتن اختلال عصبی شناختی 

کلاس سوم گفتن اوتیسمه 

کلاس چهارمش که بزرگتر شد گفتن آسپرگر هست و الان درحال حاضر آریپیپرازول اگه درست گفته باشم میخوره

الان دوساله که دارو میخوره

پیش دبستانی که کفتن بیش فعاله  کلاس اولش که گفتن اختلال عصبی شناختی  کلاس سوم گفتن اوتیس ...

خب عزیزم برای درمان این دوسال اقدام خاصی نکردید ؟

کلاسی

کاردرمانی 

ورزشی 

روانشناس کودک ماهر