2777
2789
عنوان

بهترین زمان ان تی

46 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من دکترم گفته ۱۱ هفته و ۴ روز برم ان تی گفت ک همین تاریخ برم 

حالا بنظرتون زوده ؟ 

آخه خیلیا میگن ان بی دیده نمیش

الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲

بهترین زمان ۱۲ هفته و ۲ روز هست.

بعضی سونوگرافیها قبل از ۱۲ هفته ی کامل انجام نمیدن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱ هفته و ۶ روز که بودم رفتم و دیده شد،،اگه جنین خیلی کوچیک باشه دیده نمی شه.

آها مرسی عزیز

همه چی مشخص بود صورتش؟

خیلیا؟؟؟؟ کدوم بی سوادی؟؟؟؟ بعد از ۱۱ هفته و ۶ روز اصلا ان تی مفهومی نداره و منسوخ میشه زمانش فقط میشه الکی رفت دید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خیلیا؟؟؟؟ کدوم بی سوادی؟؟؟؟ بعد از ۱۱ هفته و ۶ روز اصلا ان تی مفهومی نداره و منسوخ میشه زمانش فقط می ...

ینی زودتر ازاون بهترین موقعشه؟

من دکترم گف فقد این تاریخ برو 

ینی زودتر ازاون بهترین موقعشه؟ من دکترم گف فقد این تاریخ برو 

از روز اول هفته ۱۱ که پر شده تا روز اخر یک بازه ی ۷ روزه س

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
از روز اول هفته ۱۱ که پر شده تا روز اخر یک بازه ی ۷ روزه س

مرسی عزیزم 

پس همون تاریخی ک دکتر گفت میرم