2777
2789
عنوان

حساس شدم رو یکی از فالورام!!!

352 بازدید | 18 پست

رو عروس دایی همسرم آخه یه بار ک مسافرت بودیم برگشت به من گفت نامزدت اصلا به تو بها نمی‌ده وگرنه این مدت نامزد نگهت نمی‌داشت!! و گفت الویتش خانوادشع می‌گفت نامزد من هفته ای دو تومن بهم پول تو جیبی میده و اینکه راست هم میگه انقد شوهرش زن زلیلع ک نگو!!! الان من رو این خانوم حساس شدم کمی هم حسادتم  میشه یکی ک از ۴ نفر طلاق گرفته و ۵ ..۶ سال از نامزد فعلیش بزرگ تره انقد شانس ندارع اون وقت منی ک هیچ غلطی تو مجرددی نکردم و انقد صبورم هیچی ب هیچی اونا هعی استوری از پارک و باغ و گردش اونوقت مام پولامون میریزم تو شکم مادرشوهر گدا صفت و برادرشوهر حمالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تومن زیاده ؟ 

هفتع ای آره زیاد نیست؟ طرف بخادد هر هفته کاشت ناخون برع ترمیم مژه برع یع روزم اختصاص به کافه بدع و یه دست لباسم بخرع بازم ااضافش می مونه😂

تو باید انقد زرنگ و با سیاست باشی که جلو اونا هیچی از زندگیت بروز ندی و جوری رفتار نکنی که جرات کنه نظر بده به زندگیت .گول ظاهر زندگیشونم نخور اصلا اینا از ظاهر قشنگن اگه از باطن خوب بود که چند بار جدا نمیشد.جلوی اونا هم به شوهرت بچسب بزار بسوزه

والا زیاده واسه ماها من شوهرم ماهی یه تومن بهم میده وضع مالیمونم بد نیست

بعد چیکار میکنی با اون یه تومن 😂 یه بار بری سوپر تمومه که …

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

تو باید انقد زرنگ و با سیاست باشی که جلو اونا هیچی از زندگیت بروز ندی و جوری رفتار نکنی که جرات کنه ...

دقیقا خیلی دارم سعی میکنم قول ظاااعر زندگیشون نخورم ولی نمیشه ههی مییام با زندگی خدم مقایسه میکنم میگم ببین شوهرش چقد هوای زنش  داره و .. درحالی ک نامزد خدمم واسم کم نمیزارع 🥺

خرید خونه نمیکنم که برای خودمه می‌دونم کمه ولی با یه تومن میچرخم 

خب لباسم بخوای بخری چیزی نمیتونی والا من یه لباس معمولی خریدم ۹ میلیون شد … 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی