2777
2789
عنوان

با شوهراتون چکار میکنین؟؟؟

308 بازدید | 23 پست

با لج و لجبازیای نامزد یا شوهراتون چکار میکنین؟

چطور ی سریا مردشونو اسیر خودشون میکنن؟ 

چکار کنیم ما ناز باشیم اونا نیاز؟ جاشون عوض بشه فاجعست

هرچی از نامزدم تو این مورد بگم کمه فقط دنبال اینه که ی موردی پیش بیاد ناراحتی درست کنه ، بخاطر خاموش بودن گوشیم چند بار بحثمون شده گفتم من دانشگاه میرم از صب تا عصر اصلا وقت نمیکنم بزارمش تو شارژ بعد خودم بهت زنگ میزنم ، باز هر موقه گوشیم خاموشه ناراحت میشه 

قبلا که به لباس پوشیدنم گیر میداد که اینم طبیعی ترین حق انتخاب ادمه 

بعد ب چیزای ریز دیگه ، بدیش اینه بعد قهر میکنه تا دو هفته منم نمیتونم تحمل کنم دوریشو از چندین لحاظ ، چون باهاش رابطم دارم . اصلا انگار این اصرار از طرف منه ، چرا مردا اینجورین؟ چکارکنم؟

Baranam , baran rahaiy

میذاریم لای نون میجوییم

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر نیست

لجبازه 

کاریش نمیشه کرد

ولی منم لجبازم یه وقتایی اون کوتاه میاد یه وقتایی من

دلی سریع بحثو عوض میکنم ک یادش بره و بیخیال شه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

کلا یجور تنظیم کن گوشیتو که خاموش نشه مردا تو دوران نامزدی میخوان رئیس بازی دربیارن یه مدت به دلش راخبیا تو مورو گوشی و چیزایی که میبینی قابل کوتاه اومدنه برید سر خونه زندگیتون اوضاع خیلی بهتر میشه

شوهر نیست لجبازه  کاریش نمیشه کرد ولی منم لجبازم یه وقتایی اون کوتاه میاد یه وقتایی من دلی ...

سر چیزای بیخودی و کوچیک بحث درست میکنه اصلا تحملش سخته برام چرااا باید اینطور کنه ، ارزش ناراحتیمونو داره؟

Baranam , baran rahaiy
کلا یجور تنظیم کن گوشیتو که خاموش نشه مردا تو دوران نامزدی میخوان رئیس بازی دربیارن یه مدت به دلش را ...

وای خدا از دهنت بشنوه . واقعا بعد ازدواج بهتر میشه؟ یا بدتر؟

Baranam , baran rahaiy