2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غضروف ساز شما خوردین تاثیر داشته یعنی مثل من بودین شمام ؟

من زانوهام هنگام بلند شدن ونشستن صدا میده ولی درد ندارم تو برنامه طبیب دکتر ارتوپد گفت اگه درد نداری مسئله ای نیس ولی اگه با درد هست غضروف ساز باید مصرف کنید وهمسرم مثل شما بود غضروف ساز وامگا۳مصرف کرد خوب شد البته با تجویز پزشک

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

من زانوهام هنگام بلند شدن ونشستن صدا میده ولی درد ندارم تو برنامه طبیب دکتر ارتوپد گفت اگه درد نداری ...

منم وقتی صدا میده درد ندارم ولی اطراف زانوهام در حالت عادی تیر میکشه 

ببخشیدبرم ارتوپد عکس و آزمایشم میگیره بعد دارو مینویسه برام ؟

بله احتمالا عکس بنویسه شاید ی دوره دارو واستون بنویسه بگه مصرف کن اگه خدایی نکرده بهتر نشدی عکس بگیر

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

یعنی چی از مزاج باشه یعنی 

هرکسی ی طبع و مزاجی توبدن داره ک بدن با اون سازگاره اگه غیراون باشه بدن دچارمشکل میشه..دوس دارین ی مشاوره رایگان پیش خودم بشین ک راهنماییتون کنم