2777
2789
عنوان

قلب شکسته

40 بازدید | 4 پست

برای التیام قلب شکسته ام چه کنم؟

حرف هایی شنیدم که نباید میشنیدم🥺

مثال بزنم متوجه بشید: به آدمی که کاملا امانتدار هست بگن دزدی و اجازه دفاع و اثبات ندن

در این مواقع چکار باید کرد؟

راه فرار هم نداری

اگه مدرکی داشته باشم خودمو اثبات میکنم

اگه نه واگذارشون میکنم به خدا 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اگه مدرکی داشته باشم خودمو اثبات میکنماگه نه واگذارشون میکنم به خدا

بعد مدتها اومدم این پست رو دیدم ، اون موقع نظرم این بود که خدایا زودتر جوابش رو بده . اما الان اصلا دیگه برام مهم نیست و بهش فکر نمیکنم ، حتی براشون دعای خیر میکنم که از این پلیدی در بیان ، اما فاصله گرفتم ازشون . حیف روزایی که اعصابم رو خرد کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد مدتها اومدم این پست رو دیدم ، اون موقع نظرم این بود که خدایا زودتر جوابش رو بده . اما الان اصلا ...

چند ماه گذشت مثل برق و باد😅

خداروشکر که از فکرش بیرون اومدین... 

تصمیم خوبی گرفتین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵