2777
2789

امشب برا من یکی از سخت ترین شباست

من ۱۸ سالمه ازدواج کردم دوساله و متوجه خیانت همسرم شدم یکسال پیش الان امرزو فهمیدم ک دوستش ازش خاسته اونی ک باهاش حرف زده مادر دوستش بود

دوستش ازش خاسته ب خاطر خودکشی و افسردگی مادرش با مادرش ب من خیانت کنن

مات مبهوتم 

و ۱۰ روز دیگ کنکورمه

چیکار کنم الان من 

حالم ب شدت بده و خونه پدرم هستم

ی چیزی بگید بهم... دلشکسته ام عجیب

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نوشتی پر بازدیدش کنید؟؟؟

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
چرا نفهمیدم چیکار کردن؟

با دوستش دست ب یکی کردن همسرم با مادرش حرف بزنه ک ب خاطر افسردگیش خودکشی نکنه و اون زن حرفای کاملا عاشقانه ب همسرم زده بود و همسرمم همینطور

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

تو ایرادی نداری کاملی یه زن کامل اما طرفت لیاقت زندگی با یه ادم کاملو نداره پس ناراحت نباش تهش اونه که پشیمون میشه اروم باش وزندگی کن اما برای دل و خنده های خودت ✨🙂

یعنی یه نفر گفتم بیا با مادرم رابطه داشته باش؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹