2777
2789
عنوان

بچه هاااا فیزیکککک😭😭😭

154 بازدید | 17 پست

دهمم تجربی فصل ۳ روهم یه دوره کردم  کتابو الان فصل ۴ مونده ک باید بخونم و فیلم ببینم ازش 

اگه امشب بتونم فصل ۴ هم فقط کتابو حل کنم و یاد بگیرم فردا رو کلن بزارم برای نمونه سوال و یبار دیگه سوالای کتاب کافیه؟😭😭امتحان شبه نهاییه هیچ نمونه سوالی ندارم معلممون هم فقط کتابو حل کرده برامون حتی تمرینای دوره ای هم بلد نیستیم هیچکدوم چیکار کنم خیلی استرس دارم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شبه نهایی ها بخونید اما خودت رو از استرس نکش اون رو به عنوان نمونه سوال ببین من پارسال این مشکلات رو داشتم نمی ارزه خودت از استرس بکشی

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑
واسه شبه نهایی ها بخونید اما خودت رو از استرس نکش اون رو به عنوان نمونه سوال ببین من پارسال این مشکل ...

آخه معلممون گفت اینو میزارم مستمر چاده دیگه ای نیست خب😭

حالم خیلی بده همش فکر میکنم تنبل شدم 

طعنه میزنی؟😭😭😭تازه امروز ارتودنسی کردم حالم خیلی بده مجبورم نمونه سوالم ندارم نمیدونم از کجا گیر ...

سوال های کتاب فیزیک خودش کافیه اونا رو کار کن مفهمومش رو بگیر که سوالی مشابه بیاد با تغییر بتونی حل کنی 

آخه معلممون گفت اینو میزارم مستمر چاده دیگه ای نیست خب😭 حالم خیلی بده همش فکر میکنم تنبل شدم 

عزیزم مستمر تو کنکور هیچ تاثیری نداره . بشین با خیال راحت بدون استرس واسه امتحان پس فردا بخون 🤍

عزیزم تمارین دوره ای خیلی مهمه فردا رو بزار اونها رو حل کن و ی نمونه سوال حل کن نگران نباش سخت نیست 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍