وای بهم غفت چادر بپوش موهاتو بیرون نزار آرایش نکن ولی چقدر غیرتی و مرده اوف قربونش 😍🤤خیلی دوسم داره
حالا اینکه چند بار کتکم زده نمیزاره کار کنم نمیزاره درس بخونم نمیزاره جوری که دوست دارم بگردم پول نمیده بهم آره بابا اینا از دوست داشتنشه مردم غیرتیه ووی 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه بچه ها بیخیال این مقوله ی حجاب بشید هر کس هر جور دوست داره میتونه لباس بپوشه، نظر همه محترمه، اصلا فکر کردید چرا یهو سایت پر شد از این مدل تاپیک ها؟ شاید هدفی پشتشه؟!🤔
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
عزیزم ببخشید اینو میگما اما مردا هم جنس خودشون بهتر میشناسن . من داداشم اصلا بهم گیر نمیده اما بعضی شهر ها یا محله ها میگه این لباس چرا پوشیدی اینجا .( البته دیگه قصد دارم حجاب کامل داشته باشم اگه خدا کمکم کنه )
شاید دخترا و زنا خوششون بیاد اما بعضی مردا واقعا از روی غیر حرف میزنن بعضیا حرفاشون از غیرت نیست تظاهر به غیرت هست که بخوان کاری که میخوان رو زن انجام بده
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍