2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 161 پست
قشنگ مشخصه تاپیکاش از ارزوها و عقده هاشه 

همین که شوهرت می‌تونه چهار تا زن بگیره تو قرآن هم گفته باید پشت شتر هم تمکینش کنی همین که جنس دومی برات کافیه حرف اسی حرف همه ی دخترای این زمانس

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیپ منو از نزدیک ببینی سرتو میذاری تو بیابون اینقدر که خانومانه و شیک میگردم نه مثل تو که مشخصه دل م ...

۲۸سالتع دو تا بچه داری من تو اون سن مدرک پزشکی مو گرفتم زیبایی تورو کسی ببینه؟گول میدم دماغ دراز یک چشمی هستی چه زیبایی زیبا میگن به الناز شاکردوست افسانه پاکرو مارگو رابی نه تو

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
واقعا خیلی کوتاه فکرن این تاپیک بسته میشه ولی حرف همه ما دختراس 

دقیقاااا🥲

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

عزیزم منم منطق شمارو نمی‌فهمم که چرا با زدن این تاپیکا باعث بحث کردن کاربران باهم میشین؟لذت داره براتون ؟

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

عزیزم دخترای ایرانی انقد  محبت ندیدن و سن کم ازدواج کردن و درکی از شکل درست محبت و دوست داشتن ندارن این چیزا براشون جذابه

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم

در مورد پوشش بگه باید باهاش بجنگی ولی اگه بگه سینه دختره بزرگ بود عیب نداره همه میگن شوهرته به دلش باش عمل کن، تاپیک دوستمون نیم ساعت پیش این بود همه نوشتند عمل کن😑

حرف من زده شد مذهبی هایی مثل تو همیشه از حرف حقیقت ترسیدن به خاطر همینه کسی دیگه از شما ها خوشش نمیا ...

از رفتار اون خانم و رفتار شما کاملا مشخصه کی بهتره حتما از اون خانم خوشمون میاد تا امثال شما