2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 161 پست

غیرت از نظر من یعنی اینکه شوهرم وقتی می‌بینه مریضم حتی اگه یک ماه هم مریضیم طول بکشه اجازه نمیده کار بکنم خودش همه کارا رو انجام میده غیرت یعنی تا دهنمو باز بکنم بگم فلان چیزو می‌خوام خیلی وقتا شده از خودش گذشته ولی برای من اون وسیله رو تهیه کرده کافیه بگم دلم گرفته هر کاری که از دستش برمیاد انجام بده تا من حالم خوب بشه شبایی که امتحان داشتم پا به پای من تا صبح بیدار می‌موند برام قهوه درست می‌کرد چایی می‌آورد میوه پوست می‌کند منو تشویق می‌کرد که درسمو بخونم و تموم کنم موفق بشم وقتی رفتم سر کار کلی کمک و حمایتم کرد که بتونم دووم بیارم و از سر کار نیام بیرون تلاش بکنم و به یه جایی برسم هر لباسی هم که دلم بخواد می‌پوشم باز بسته هیچ فرقی نمی‌کنه موهامم باز می‌ذارم همیشه کسیم جرات نداره نگاه بکنه یعنی تو کوچه و خیابون مردی جرات بکنه نگاه بکنه یا تیکه بندازه قشنگ به معنای واقعی مادرشو به عزاش می‌شونه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم زنم شده معلم دینی اینو و دو نفر دیگه شبیه معلم دینی من هستن خدا بزنه کمرش جادوگر

دقیقا مععلم دینی ما آدم مذهبی بود که کل کلاسو مینداخت تو جنگ کل حرفش هم این بود شما دخترید...

انقد حقیری که آزادی رو تو لخت شدن میبینی  من دختر خوشگلیم مامان می‌پوشم موهامم بیرون مردای زیا ...

دقیقاااا

نمیدونم چرا خیلیا فکر میکنن آزادی داشتن یعنی لخت شدن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
حرف من زده شد مذهبی هایی مثل تو همیشه از حرف حقیقت ترسیدن به خاطر همینه کسی دیگه از شما ها خوشش نمیا ...

کسی ازتوخوشش نمیاد که دینت روفروختی خجالت بکش بچه،افتخارنکن به بی عقلیت

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
انقد حقیری که آزادی رو تو لخت شدن میبینی  من دختر خوشگلیم مامان می‌پوشم موهامم بیرون مردای زیا ...

تیپ منو از نزدیک ببینی سرتو میذاری تو بیابون اینقدر که خانومانه و شیک میگردم نه مثل تو که مشخصه دل مردا رو میخوای ببری 

من مامان دو تا پسر هستن و 28 سالمه شوهرم همه چی ریخته به پام 

مثل تو خود باخته نیستم 

بای