2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 161 پست
مردا نگاهشون رو درست کنن مذهبی .چون مردا بد نگاه میکنن فلان چیزو نپوشیم چون تحریمک میشن نخندیم چون ح ...

عزیزم همه چی به هم ربط داره 

ما میتونیم خوش پوش و شیک بگردیم اما نه تحریک امیز 

شما نمیتونی غریزه رو که تو وجود مردهاست نادیده بگیری و بگی اونا خودشونو کنترل کنن من هر جور دوست دارم میخوام بگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ‌ هیجانی در کنار نیست می‌خوام شوهرم یکی عین بابام باشه تا حالا نگفته بهم فلان چیزو نپوش موهات این ...

باشه دیگ این انتخاب توئه،بعضی هام شوهر غیرتی دوس دارن توبایدبه نظرشون احترام بذاری نه اینکه هی تحقیرشون کنی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
عزیزم همه چی به هم ربط داره  ما میتونیم خوش پوش و شیک بگردیم اما نه تحریک امیز  شما نمیت ...

برو بابا میخوای بمیریم ؟

این حرف تو گوش من هفده ساله نمیره نهایتا زن سی ساله قبول کنه

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
مردا نگاهشون رو درست کنن مذهبی .چون مردا بد نگاه میکنن فلان چیزو نپوشیم چون تحریمک میشن نخندیم چون ح ...

والا بخدا

یعنی بخاطر تحریک شدن شما ما نباید بخندیم و آرایش کنیم و بریم بیرون؟؟

همیشه مشکل از ما دختراست؟؟

چرا همیسه ما باید خودمون رو از همچی منع کنیم تا شما تحریک نشین؟؟

ورا مردا یه بار جلو خودشون رو نگیرن هااا؟؟؟؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
من تحقیرشون نکردم اونا خودشون تحقیر شدن وا

اینکه علاقشون اینه تحقیرشدن ینی؟چن سالته؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
تازه شوهر من غیرتی تره چون موهامو بیرون بود بدنمو کبود کرد در این حد عصبی شد ووی😍

خداشفات بده،من تاپیک روترک میکنم

آره باید بریم بمیریم 

والا بخدا🥲🥲

ولی ما قوی هستیم و میتونیم هرجوری که میخوایم زندگی کنیم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
بفرما خودتو لخت کن 

انقد حقیری که آزادی رو تو لخت شدن میبینی 

من دختر خوشگلیم مامان می‌پوشم موهامم بیرون مردای زیادی نگاهم میکنن ولی چون مغرور و سرده رفتارم کسی جرئت نمیکنه بیاد جلو 

نه تو خودتو پتو پیچ کن مذهبی

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم